keyboard_arrow_down

En smuk ramme for et sundt indeklima

Duette®

Hvad er et Duette®-gardin?

Et Duette®-gardin er en videreudvikling af plisségardinet. Duette®-gardinet består af dobbeltvæv, som har en yderst effektiv isoleringsevne. Med Duette® kan du holde på varmen indendørs om vinteren, og lukke den ude i de varme sommermåneder. Du får altså et gardin med det flotte udtryk fra plisségardinet, som også er yderst energirigtig. 

Duette_inspiration_botex

Duette_inspiration_botex

Duette_inspiration_botex

Duette_inspiration_botex

Pasform

Ligesom plisségardiner kan Duette®-gardinet tilpasses enhver vindueskonstruktion – uanset hvilken form dit vindue har og hvor det er placeret henne i din bolig. Har du vinduer der eksempelvis er runde, ovale eller med smal karm - er Duette® et oplagt valg for dig. 

Akustik

Udover Duette®-gardinets energirigtige funktion har det også lydabsorberende egenskaber. Dobbeltvævet, der skaber luftrum i gardinet, absorberer nemlig effektivt lyden i et rum, hvor akustik er vigtig. Så har du et rum hvor der er højt til loftet eller bare dårlig akustik, kan Duette®-gardinet være den rette løsning for dig.

 

Funktioner

Der findes forskellige løsninger, når det kommer til betjeningen af et Duette®-gardin. Blandt de mest populære løsninger, finder du Top Down/Bottom Up, LiteRise® og SmartCord®. Du kan vælge lige præcis den løsning, som passer til dine ønsker, hvad enten de er æstetiske eller praktiske. 

Top Down / Bottom Up

Til din Duette® kan du vælge en Top Down/Bottom Up-løsning, som gør det muligt at betjene gardinet både ovenfra og nedefra. Det betyder at du kan tilpasse lysindfaldet efter behov, du  er sikret den perfekte balance mellem naturligt lysindfald og privatliv. Der findes altid en løsning, som matcher din stil og dine ønsker, og hos botex er vi vant til at håndtere alle former for skræddersyede løsninger.

Plissegardiner_upanddown_luxaflex

LiteRise®

Hvis du ønsker en gardinløsning, hvor der er tænkt på alt fra funktionalitet til børnesikring, tilbyder vi en LiteRise®-løsning. Med LiteRise® kan du hæve og sænke Duette®-gardinet med et lille greb der sidder på listen. Du styrer derfor selv hvor meget lys og indkig, der skal være blot ved at tage fat i grebet og trække op eller ned. Med denne løsning undgår du helt snore og kæder.

Plissegardiner_literise_botex

SmartCord®

Hvis du vælger et Duette®-gardin med SmartCord®, får du en kort betjeningssnor, som forbliver kort, uanset om gardinet er trukket op eller ned. På den måde undgår du lange, forstyrrende kæder og snore, samtidig med at du får et stilrent look, der også er børnesikret. Udover dette kan du med SmartCord®, sænke gardinet til din ønskede placering blot med ét enkelt træk i betjeningssnoren.

Plissegardiner_smartcord_luxaflex

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de helt rigtige Duette®-gardiner til dit hjem. Det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus, får du grundig vejledning om produkter, materialer og farver - og ikke midst masser af inspiration til din boligindretning.

Book Gardinbussen

Vedligeholdelse

For at forlænge holdbarheden på dine Duette®-gardiner er det en god ide at vedligeholde dem. Det kan du gøre ved hjælp af rengøring. Du kan f.eks. jævnligt tørre dem af med en fugtig klud eller støve dem af med en støvkost. Trænger dine gardiner til den helt store rengøring, kan du kan også vælge at lade os vaske dem for dig.

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

keyboard_arrow_up