Duoroller_botex
keyboard_arrow_down

Innovativ styring af dit lysindfald

Duo Rollers

Hvad er Duo Rollers? 

Duo Rolleren, også kendt som Duo rullegardinet, Multishade eller Twist® består af to lag stof, som kan bevæge sig i forhold til hinanden. Det unikke er, at vævene har striber, der henholdsvis er transparente og ikke-transparente. Ved indstilling af gardinet vil striberne overlappe hinanden, og du kan dermed regulere lysets indfald efter behov.

Duoroller_inspiration_botex

Duoroller_inspiration_botex

Duoroller_inspiration_botex

Duoroller_inspiration_botex

Hvorfor vælge Duo Rollers? 

Duo Rollers er et innovativt gardin, der giver dig mulighed for at styre lysindfaldet på en helt ny måde. Med Duo Rollers får du det bedste fra persienner og rullegardiner samlet i ét gardin.
Gardinet kan reguleres i 3 forskellige positioner: åbent for fuldt lysindfald, halvåbent for delvist lysindfald samt lukket for maksimal solafskærmning. Duo Rollers giver dig mulighed for at afskærme for direkte sollys uden at lukke for lysindfaldet, hvilket blandt andet sikrer dine møbler fra at falme. 

Design

Hos botex tænker vi altid i helheder for at forstå dine behov. Det betyder at vores Duo Rollers fås i alle størrelser, så gardinet bliver skræddersyet og tilpasset dine ønsker.
Vores Duo Rollers fås i et væld af design- og farvemuligheder for at give dig muligheden for at vælge den helt rette løsning til netop dit rum. 

Duoroller_kvalitet_botex

Kvalitet

Når du køber Duo Rollers hos botex, er du altid sikret produkter af høj kvalitet. Hos vores leverandører er stærke materialer og godt håndværk i fokus for at skabe en solid holdbarhed på alle produkter.
Valget af de sublime materialer sikrer blandt andet, at dine Duo Rollers ikke falmer så hurtigt som andre brands på markedet. 

Duoroller_vedligeholdelse_botex

Vedligeholdelse

For at forlænge holdbarheden, er det en god idé at vedligeholde dine gardiner. Det kan du f.eks. gøre ved at rengøre dem med en fugtig klud. Ønsker du at give dine gardiner den helt store rengøring, kan du også vælge at lade os vaske dem for dig. 

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Mangler du hjælp til at finde den helt rigtige Duo Roller hjem til dig? Med et besøg af Gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning - altid gratis og uforpligtende. 

Book Gardinbussen

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

keyboard_arrow_up