keyboard_arrow_down

Sæt rammen for et hyggeligt rum

Foldegardiner

En let og luftig løsning

Lad foldegardiner skabe rammen for den hyggelige stemning i rummet, og samtidig give dig en behagelig solafskærmning på grund af det bløde og luftige udtryk.

Lad din personlighed folde sig ud

Hvis du er til gardiner, som indrammer dine vinduer på en dekorativ måde, der kan ses – selvom de ikke er trukket for, er foldegardiner det perfekte valg.
Foldegardiner er en populær løsning, idet de sætter rammen for hyggelige omgivelser, og giver dig mulighed for at skabe den stemning, som passer til dig og dit hjem.

Stil og design

Du bestemmer selv stilen og sætter dermed dit eget præg på boligen. Foldegardinerne skræddersyes efter dine vinduers mål.
Foldegardiner kan både skabe spændende kontraster eller understrege de rene linjer i dit hjem. Designet i sig selv betyder en hel del for udtrykket samt selve materialet. Hos botex kan du vælge imellem transparent og semi-transparent stof samt tæt eller mørklæggende stof.

 

Foldegardiner_mørklægning_botex

Mørklægning

At vælge et foldegardin som mørklægningsgardin er en populær løsning, på grund af gardinets bløde udtryk. Sammenlignet med f.eks. persienner, egner foldegardinet sig godt til soveværelset fordi det giver rummet stemning. 

Foldegardiner_betjening_botex

Betjening

Foldegardiner kan betjenes med snoretræk eller med endeløs kuglekæde/snor, som er den mere eksklusive løsning. Du kan derfor vælge den betjeningsmulighed der passer til dine behov og ønsker.

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette foldegardiner til dit hjem, men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book Gardinbussen

Kvalitet

Når du handler foldegardiner hos botex, er du altid sikret produkter af høj kvalitet. De stærke materialer og det professionelle håndværk giver en solid holdbarhed, som udover sin lange levetid, også betyder at dine gardiner ikke falmer så hurtigt som andre brands på markedet.


Vedligeholdelse

For at forlænge holdbarheden på dine gardiner er det en god ide at vedligeholde dem. Ved hjælp af rengøring kan du holde dine foldegardiner fine. Du kan f.eks. jævnligt støve dem af med en støvkost, eller afmontere dem og lufte dem i den friske luft. Trænger dine gardiner til den helt store rengøring, kan du kan også vælge at lade os vaske dem for dig.

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

Skab et elegant udtryk med foldegardiner

Ønsker du et hyggeligt og elegant udtryk til dit hjem? Så er foldegardiner, også kendt som liftgardiner, måske lige noget for dig. Du skal vælge foldegardiner, hvis du godt kan lide gardiner, der kan ses, selvom de ikke er trukket for. Gardinerne indrammer dine vinduer på en dekorativ måde og skærmer for solen. Foldegardiner kan både skabe spændende kontraster med farverige, stribede eller mønstrede stoffer, eller understrege de rene enkle linjer i din bolig. Du bestemmer selv stilen, da gardinerne kan sys efter eget valg af stof, som matcher din boligs øvrige interiør, boligtekstiler og indretning. Du kan få skræddersyet gardiner efter mål som passer til almindelige vinduesflader men også skråvinduer, ovenlysvinduer og buede vinduer. 

Foldegardiner – en populær løsning

Foldegardiner er en meget populær løsning, og det er der en grund til. Foldegardiner sætter rammen for hyggelige omgivelser, og giver dig muligheden for at skabe akkurat den stemning, dig og din familie ønsker. Valg af stof kan understrege den stemning, du ønsker at skabe. Stoffets design betyder en hel del for udtrykket, men også selve materialet, som regulerer hvor meget lys, der bliver lukket ind. Hos botex kan du vælge mellem transparent stof, semi-transparent, tæt eller mørklæggende, så gardinerne dækker dine behov for solafskærmning.

Derudover findes der et væld af forskellige farve- og nuancemuligheder, og diverse betjeningsmuligheder, hvor du fleksibelt kan indstille gardinet efter dit behov. Gardinet kan enten betjenes med snoretræk, sidetræk eller motor. Sidetræk fås både med snor eller kæde. Du kan læse om de andre betjeningsmuligheder her. De mange muligheder gør forskellen, og giver dig chancen for at få et unikt gardin til din bolig. Så hvis du ønsker en trendy og tidsløs gardinløsning, der er elsket landet over, så book et gratis og uforpligtende møde med gardinbussen og få den nødvendige rådgivning om foldegardiner.

Vi hjælper med at finde det rette gardin for dig

keyboard_arrow_up