keyboard_arrow_down

Elegant og dekorativ solafskærmning

Lamelgardiner

Lamelgardiner

Hos botex finder du elegante og dekorative lamelgardiner af bedste kvalitet. Lamelgardiner er ideelle til store vinduespartier. De smyger sig snildt rundt i buer og omkring skæve vinkler, så i huse med specielle vinduespartier vil det være oplagt med en smart og funktionel lamelgardinløsning.

Et dekorativt gardin

Lameller passer til de fleste hjem og indretningsformer. De fås i flere lamelbredder og i mange farver, og kan leveres med skrå afslutning eller på buet lamelskinne. 

Farverne kan kombineres i det samme lamelgardin, så du får et unikt og personligt udtryk. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med din stil, når du vælger lamelgardiner til din bolig.

Lamelgardiner - en elegant løsning

Lamelgardiner er særdeles velegnet til store vinduespartier, som ofte ses i moderne hjem. Det er en elegant løsning, som er nem at håndtere.

Med lamelgardiner har du mulighed for at skærme for omverdenen uden at lukke helt af, da den smarte rotationsfunktion gør det muligt at justere lysindfaldet i løbet af dagen.


Motoriserede løsninger

El-styring kan vælges til alle lamelgardiner, men fungerer især godt, hvis lamelgardinet sidder utilgængeligt i høje eller skrå vinduer eller ved loftsløsninger.

Lamelgardiner_motoriserede_botex

Tilpasning

Lamelgardiner har et enkelt design, som både er dekorativt og passer til næsten enhver vindueskonstruktion - såsom trekantede eller buede vinduer, og vinduer med skrå topkarm.

Lamelgardiner_tilpasning_botex

Gardiner tilpasset dit hjem

Du kan få lamelgardiner i et hav af farver, mønstre og materialer, som passer ind i din bolig og personlige indretning. 

Lamelgardiner med transparent eller semi-transparent stof giver et elegant og eksklusivt look, og skaber et behageligt og filtreret lysindfald i rummet.

Lamelgardiner med mørklægning

For at sove godt om natten er det vigtigt, at rummet man sover i, er mørkt og trygt. Solstråler, månelys eller gadebelysning som forstyrrer nattesøvnen, bør skærmes af med gardiner. 

Lamelgardiner med mørklægning er en god løsning til både sove- og børneværelset. Den specielle coding på bagsiden af nogle lamelgardiner og overlapningen mellem stofbanerne er med til at lukke af for lyset.

Kvalitet og vedligeholdelse

Når du handler lamelgardiner hos os, er du sikker på, at du får produkter af høj kvalitet. Produkternes sublime materialer betyder at dine nye gardiner har en lang holdbarhed.

Hvis du gerne vil  sørge for at dine gardiner skal holde sig pæne længe, kan det være en god idé at vedligeholde dem jævnligt. Du kan f.eks. nemt tørre dine lameller af med en fugtig klud. Ønsker du den helt store rengøring, kan du også vælge at lade os vaske dine gardiner for dig.

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette lamelgardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book Gardinbussen

Lamelgardiner – et elegant og dekorativt gardin

Lamelgardiner er en særdeles velegnet løsning til store vinduespartier, som ofte ses i moderne hjem. Lamelgardiner giver dig muligheden for selv at bestemme lysindfaldet og indkig ved at dreje på lamellerne. Det er en enkel og elegant løsning, som er nem at håndtere. Lamelgardiner er ideelle til at skærme for omverdenen uden at lukke helt af, da den smarte rotationsfunktion gør det muligt at justere lysindfaldet i løbet af dagen. På den måde får du mest muligt ud af din bolig.

Lameller passer til de fleste hjem og indretningsformer, fordi de fås i flere lamelbredder og i mange farver. De kan leveres med skrå afslutning eller på buet lamelskinne. Farverne kan kombineres i det samme lamelgardin, så du får et unikt og personligt udtryk. Derfor behøver du ikke gå på kompromis med din stil, når du vælger et lamelgardin til din bolig. De har et enkelt design, som både er dekorativt og passer til næsten enhver vindueskonstruktion såsom trekantede, buede eller vinduer med skrå topkarm. Hos botex får du altid billige lamelgardiner i den bedste kvalitet.

Lamelgardiner med mørklægning

For at sove godt om natten er det vigtigt, at rummet, man sover i, er mørkt og trygt. Solstråler, månelys eller lygtepæle, som forstyrrer nattesøvnen, skal skærmes af med de rette gardiner. Lamelgardiner med mørklægning er derfor en god løsning til soveværelset og børneværelset, hvor de fleste af os ønsker at lukke helt af for alt lys. Lamelgardiner fås med et mørklæggende væv, hvor der ikke trænger sollys igennem, og på den måde får du bedre mulighed for at sove eller slappe af.  Om dagen kan du justere på lamellerne, så rummet bliver oplyst og behageligt at være i. Lamelgardiner tilføjer elegante linjer til din indretning, som bringer ro og balance ind i rummet.

 

 

Lamelgardiner tilpasset dit hjem

Du kan få lamelgardiner i et hav af farver, mønstre og materialer, som passer ind i din bolig og personlige indretning. Lamelgardiner med transparent eller semi-transparent stof giver et elegant og eksklusivt look og skaber et behageligt og filteret lysindfald i rummet. Du kan vælge en farve til lamellerne, som komplimenterer den øvrige indretning og går i spænd med det udtryk, du ønsker at skabe.

Du kan få lamelgardiner med forskellige betjeningsmuligheder, som er tilpasset dine behov. Du kan vælge den klassiske kuglekæde eller drejestang, som er nem at håndtere. Ellers er lameller særdeles velegnede til brug med fjernbetjening, som gør hverdagen sjovere og lettere for både store og små i hjemmet. En motoriseret løsning kan vælges til alle lamelgardiner, men fungerer især godt, hvis lamelgardinet sidder utilgængeligt i høje eller skrå vinduer, ved loftsløsninger eller lignende. Elektriske lamelgardiner er enkle at installere og betjene, og hos botex står vi altid til rådighed med yderligere råd og vejledning.

Hos botex kan du ud over de færdige løsninger købe løse lameller til lamelgardiner, hvis du allerede har skinnen. Det kan være en god idé, hvis nogle af lamellerne i gardinet er blevet slidte og trænger til at blive skiftet ud. Du kan spare mange penge og kræfter ved at nøjes med kun at skifte de slidte lameller. Det føles som at få et helt nyt gardin.

Gratis opmåling og rådgivning

Lamelgardiner findes i mange forskellige typer, så der er noget for enhver smag. Du kan få råd og vejledning ved at besøge en af vores butikker, hvor vores fagfolk står klar til at besvare dine spørgsmål. Vores gardinbus kan komme hjem til dig med et stort udvalg fra butikken, så du kan finde det gardin, som matcher dine behov og dit hjem. Du får den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet, og vores professionelle rådgiver kan tage mål på stedet, så du kan få et tilbud med det samme helt gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig!

keyboard_arrow_up