keyboard_arrow_down

Let i udtrykket - let at tilpasse

Plisségardiner

Hvad er plisségardiner?

Plisségardiner er en smuk og fleksibel løsning, som kan tilpasses enhvert vindue. De stilrene linjer og det lette udtryk passer godt til de fleste hjem, og gardinernes fine, bløde folder giver et dejligt lysindfald.

Pasform

Plisségardiner kan tilpasses enhver vindueskonstruktion – uanset hvilken form dit vindue har, og hvor det er placeret. Et plisségardin er derfor velegnet til runde vinduer, trekantede eller ovale vinduer. Designet på plisségardinet sikrer dig samtidig også en perfekt pasform, så det ikke er i vejen for vinduets vippe-/drejefunktion.

Design

Vi tænker i helheder, og forstår dine behov og ønsker. Det betyder, at du kan få lavet specielle tilpasninger til plisségardiner som matcher dit hjem. Du kan f.ek.s få metal top- og bundlister eller trælister, der matcher til det væv du har valgt. Ønsker du plisségardiner i transparent, semi-transparent, tæt eller mørklægning, kan du også finde det hos botex.

Funktioner

Der findes forskellige løsninger, når det kommer til betjeningen af plisségardiner. Blandt de mest populære finder du Top Down/Bottom Up, LiteRise® og SmartCord®-funktionen. Du kan få lige præcis den løsning, som passer til dine behov, hvad enten de er praktiske eller æstetiske. 

Top Down / Bottom Up

Du kan vælge en Top Down/Bottom Up-løsning til dine plisségardiner, som gør det muligt at betjene gardinet ovenfra eller nedefra. Herved kan du tilpasse lysindfaldet efter behov, hvilket sikrer en perfekt balance mellem naturligt lysindfald og privatliv. Der findes altid en løsning, som matcher din stil og dine behov, og hos botex er vi vant til at håndtere alle specialløsninger.

Plissegardiner_upanddown_luxaflex

LiteRise®

Ønsker du en gardinløsning, hvor der er tænkt på både æstetik, funktionalitet og børnesikring, tilbyder vi en såkaldt LiteRise®-løsning. Et LiteRise®-system hæver og sænker plisségardinet med et lille greb på listen. Du styrer selv hvor meget lys og indkig der skal være, blot ved at tage fat i gardinet og trække op eller ned. Du undgår dermed snore og kæder.

Plissegardiner_literise_botex

SmartCord®

Med et SmartCord®-plisségardin får du en kort betjeningssnor, som forbliver kort, uanset om gardinet er trukket op eller ned. Herved undgår du lange, forstyrrende snore og kæder som, udover det smukke og stilrene look, også giver en børnesikker løsning. Samtidig sænker SmartCord® funktionen gardinet til den ønskede placering blot med ét enkelt træk i snoren.

Plissegardiner_smartcord_luxaflex

Kvalitet

Når du handler plisségardiner hos os, er du sikker på, at det er af høj kvalitet. De stærke materialer i samspil med godt – ofte dansk – håndværk giver en solid holdbarhed. Vores brands producerer plisségardiner i sublime materialer, som desuden ikke falmer så hurtigt som andre brands på markedet.

 

Vedligeholdelse

Det er en god idé at vedligeholde dine gardiner for at forlænge holdbarheden. Ved hjælp af rengøring kan du holde dine plisségardiner pæne. Du kan f.eks. vaske dem med en vredet klud eller vælge at lade os vaske dine gardiner for dig.


 

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette plisségardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book Gardinbussen

Duette® – isolerende plisségardiner

Plisségardiner fås også som “Duette®”, og adskiller sig ved at være energirigtige. Duette® plisségardiner består af dobbeltvæv, som har en yderst effektiv isoleringsevne. Med Duette® holder du på varmen indendørs om vinteren, og lukker den ude i de varme sommermåneder. På den måde kan du spare på din energiregning. 

Læs mere om Duette® her

Bæredygtige plisségardiner

Vi har fokus på udviklingen af produkter, som bidrager til et sundere og mere rent miljø. Derfor har vi allieret os med mærker, som ligeledes forhandler miljøvenlige produkter. Både Luxaflex® og Stila overvejer nøje materiale og væv, og tilbyder derfor produkter, som er lavet på genanvendelige materialer, hvorved der spares på naturens begrænsede ressourcer. 

Læs mere om bæredygtige gardiner her

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

Find dine nye plissegardiner her

At finde de rigtige gardiner til hjemmet er ikke så nemt, som man skulle tro. Der er nemlig flere aspekter, som skal gå op i en højere enhed, når man skal vælge sine gardiner. For det første er det selvfølgelig vigtigt, at et gardin kan skærme af for lyset både i løbet af dagen, men også om aftenen så man bedre kan falde i søvn. Samtidig må et gardin også gerne være lavet i et flot og stilrent design, som nemt vil kunne passe ind i de fleste hjem. Derfor kan det godt nogle gange virke som en uoverskuelig opgave at finde de helt rigtige gardiner. Hos botex er det alfa omega for os, at du nemt kan finde de helt rigtige gardiner til dit hjem. Derfor har vi mange forskellige udvalg af gardin løsninger, så du nemt kan finde den løsning, der passer bedst til din bolig. Her på siden har vi for eksempel samlet et lækkert udvalg af plisségardiner. Plisségardiner er en klassisk gardin løsning, som har vundet indpas i mange hjem. Kig dig omkring her på siden og lad dig inspirere af vores store udvalg af billige plisségardiner.

Få gratis opmåling af plissegardiner

Her på siden finder du vores udbud af plisségardiner. Plisségardiner er en ideel løsning for mange, da du får en kombination af god funktionalitet i forhold til afskærmning af lys og samtidig får du et dekorativt gardin lavet i et tidløst og flot design, Derfor er plisségardinet også en utrolig populær gardin løsning i mange hjem, da de passer perfekt til den moderne indretning. Plisségardinet findes i et utal af farvemuligheder, så du har rig mulighed for at lege med forskellige farvekombinationer. Derved bliver det altså aldrig kedeligt at handle billige plisségardiner. Plisségardinet har ydermere den fordel, at det kan trækkes helt op i vinduet, så det ikke fylder noget. Derfor vil et plisségardin især egne sig godt til små eller smalle vinduer.

Hvis du er i tvivl omkring hvilke mål du skal have, så fortvivl ej, for hos botex tilbyder vi dig gratis opmåling af gardiner. Når du skal vælge dine nye gardiner, står vi nemlig klar med botex-bussen. botex-bussen er en gardin bus, som du kan booke til at komme hjem til dig. Ved booking af botex-bussen kommer en kompetent konsulent hjem til dig med gardin bussen. På den måde kan du i ro og mag finde de rigtige plisségardiner efter mål og samtidig modtage råd og vejledning fra botex konsulenten. Dette møde er helt gratis og uforpligtende. Du kan læse mere om botex-bussen her på siden. Der findes mange løsninger når det kommer til vores udvalg af plisségardiner her på siden og uanset hvilken løsning, du vælger, er du garanteret et gardin i høj kvalitet og med god funktionalitet.

Hent ny inspiration med botex

botex laver hjem til dig og giver dig muligheden for nemt at finde alt i boligtekstiler til dit hjem. Du kan altid hente ny inspiration hos os. Du kan blandt andet hente inspiration gennem vores katalog her på siden. Hos botex ønsker vi at gøre det nemt for dig at indrette dit hjem med fede boligtekstiler. Derfor har vi skabt en hjemmeside, som er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde tekstiler både til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ved bestilling af plisségardiner får du levering lige til døren og vi leverer fragtfrit uden omdeling ved køb for over 400 kr. Bestil dine plisségardiner i dag og nyd godt af det stilrene og funktionelle design.

keyboard_arrow_up