keyboard_arrow_down

En smart og personlig løsning

Rullegardiner

 

Hvad er rullegardiner?

Rullegardinet kendetegnes ved sit smarte og enkle udtryk. Rullegardiner fås i masser af farver og mønstre, så du finder helt sikkert et gardin, der passer til din personlighed. Rullegardinet passer især godt til den enkle, skandinaviske stil med sit lettere stramme og moderne udtryk.

Pasform

Rullegardiner er meget fleksible i deres facon og pasform og passer til næsten enhver vindueskonstruktion. Et rullegardin er derfor en oplagt mulighed for mange, da det både passer godt til smalle og brede vinduer og vinduer med skrå topkarm. 

Design

Rullegardiner fås i klassiske farver, som passer til enhver boligindretning. De fås også i smarte moderigtige nuancer eller med mønster, som pifter ethvert rum op uden behovet for den helt store renoverering. 

 

Rullegardiner_stila

Betjening af rullegardiner

Der findes forskellige måder at betjene dit rullegardin på. Udover de traditionelle snore- og kædetræk, tilbyder vi også en såkaldt LiteRise®-løsning. Med et LiteRise®-system hæver og sænker du rullegardinet med et lille greb på listen.
Dermed styrer du selv hvor meget lys og indkig, der skal være, blot ved at tage fat i gardinet og trække op eller ned. Du undgår altså helt snore og kæder, som gør rullegardinet mere børnevenligt. 

 

Gardinstænger_inspiration_botex

Book Gardinbussen 

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette plisségardiner til dit hjem. Men det er der heldigvis råd for. Med et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen får du grundig vejledning og masser af inspiration til din boligindretning. 

Book Gardinbussen

Kvalitet

Hos botex bruger vi udelukkende brands, som leverer rullegardiner af høj kvalitet. Det kommer til syne i sammenspillet mellem de stærke materialer, som desuden er med til at gøre at rullegardinet ikke falmer, og det gode håndværk. Sammen giver det rullegardinerne en solid holdbarhed.

 

Mørklægning

Rullegardiner fås også med mørklægning, så du slipper for solen i de tidlige morgentimer, eller hvis du får behov for at skærme af for solen, mens du ser TV. Rullegardiner med mørklægning fås også i mange farver og mønstre, så du ikke går på kompromis med det æstetiske udtryk i din bolig.

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

Find stort udvalg af rullegardiner med botex

Vi kender alle til det at skulle indrette et hjem. Når man indretter et hjem er der flere ting, som skal gå op i en højere enhed. Man skal indrette efter sin personlige stil, så man kan føle sig godt tilpas i sit eget hjem, men samtidig er det også vigtigt, at man indretter funktionelt, så man skaber nogle gode rammer i sit hjem. Når man handler gardiner til sit hjem, er det især vigtigt, at man i første omgang tænker funktionelt. Gardiner har nemlig en helt essentiel praktisk funktion: at skærme af for lyset og derfor er det vigtigt, at man tager sig god tid til at finde de rigtige gardin løsninger til de enkelte rum i boligen. Derfor kan det også virke som en uoverskuelig opgave for mange at handle gardiner.

Hos botex vil vi generelt gerne gøre det nemt for dig at handle de rigtige boligtekstiler til dit hjem. Gardiner er ingen undtagelse for dette og derfor tilbyder vi også flere forskellige udvalg af gardiner. Her på siden har vi samlet et udvalg af rullegardiner. Et rullegardin er et utroligt praktisk gardin og er derfor også blevet utrolig populært i mange hjem. Kig dig omkring her på siden og lad dig friste af det store udvalg af rullegardiner.

Professionel rådgivning med botex

Her på siden finder du vores udvalg af rullegardiner. Et rullegardin er en oplagt mulighed for mange, da det både passer godt til smalle og brede vinduer. Samtidig kan et rullegardin fungerer godt til især soveværelset, så du kan få skærmet godt af for lyset, inden du lægger dig til at sove. Fremtidens rullegardin er samtidig uden snor og kæde, så du får derfor et smart og moderne gardin, som vil passe perfekt til den moderne indretning. Ydermere kan et rullegardin stoppes alle steder i vinduet på grund af trinløs betjening. Du får heraf et utroligt alsidigt gardin, som kan skærme af for lyset lige, hvor du har brug for det. Her på siden kan du ydermere hente inspiration til rullegardiner i forskellige farver og mønstre. Det bliver heraf aldrig kedeligt at shoppe gardiner her på siden. Er du på udkig efter et rullegardin til soveværelset, så kan du også få et gardin med indbygget mørklægning, så du kan skærme ekstra godt af for sollyset. Er du i tvivl omkring hvilket rullegardin du skal vælge og i hvilke mål, så book botex-bussen til at komme hjem til dig. Her vil en kompetent konsulent stå klar med gode råd og vejledning og du har samtidig mulighed for i ro og mag og finde det helt rigtige rullegardin. Du kan læse meget mere om botex-bussen og hvordan du booker her.

God service og hurtig levering

Hos botex sørger vi for at gøre det nemt for dig at handle alt i boligtekstiler til dit hjem. Vi har inddelt vores side efter kategori, så du nemt kan finde det, du søger. Mens du handler rullegardiner, kan du med fordel hente inspiration til boligtekstiler både til badeværelset, soveværelset og køkkenet. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Ved bestilling af rullegardiner får du levering lige til døren og vi leverer fragtfrit uden omdeling ved køb for over 400 kr. Ydermere tilbyder vi dig 14 dages fuld returret, når du køber via vores webshop. På den måde har du god tid til at se om det er de rigtige gardiner, du har købt til din bolig. Bestil dine rullegardiner allerede i dag og nyd godt af det stilrene og funktionelle design.

keyboard_arrow_up