keyboard_arrow_down

Personlig og elegant solafskærmning

Stofgardiner

Det traditionelle stofgardin sætter stemningen

Stofgardiner er for alvor på vej tilbage i de danske hjem efter en årrække med andre foretrukne løsninger inden for solafskærming. Det forstår vi godt. Stofgardiner er med til at skabe en varm stemning og masser af personlighed i dit hjem.  

Lag-på-lag gardiner

Den perfekte gardinløsning til at regulere lys og varme i løbet af dagen. Det lyse lette gardin giver et blødt og indbydende lys, imens det kraftige gardin sørger for at skærme for solen, så rummet ikke bliver for varmt. Kombinationen af begge gardintyper giver den bedste solafskærmning, og så gør det jo ikke noget, at det ser fantastisk ud. 

Gode for akustikken

Stofgardiner er ikke kun pæne at se på, de gør også en stor forskel for akustikken i et rum. I dag er mange boliger desuden udstyret med gulve, vægge og lofter, der er både hårde og glatte. Her gør stofgardiner en kæmpe forskel for akustikken. 

Gulv-til-loft stofgardiner gør rummet større

Der er flere gode grunde til at vælge et stofgardin, der går helt fra gulv til loft. Udover at give dit hjem stil og personlighed, er gulvlange stofgardiner nemlig med til at få rummet til at virke større. 

Håndværk, nørderi og know-how

Vi mener det skam helt alvorligt, når vi siger at vi er entusiastiske fagfolk. Dimser, dippedutter, gardinstænger og flotte folder... Det gode "gamle" håndværk lever endnu og du kan få dine gardiner hængt op efter alle kunstens regler. Vi er eksperter i gardiner, så hos os er rådgivning og sparring en del af pakken. Vi deler gerne ud af vores erfaringer inden for gardinstoffer, farvevalg og alt det andet, du måske er i tvivl om. Og så sørger vi selvfølgelig for at dine nye gardiner er skræddersyet til netop dit hjem. 

Rynkebånd_stofgardiner

Rynkebånd_stofgardiner

Rynkebånd_stofgardiner

Rynkebånd_stofgardiner

Rynkebånd_stofgardiner

Rynkebånd_stofgardiner

Få inspiration til stofgardiner i din nærmeste butik

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-butik. Kom forbi og få inspiration, og se dine mange valgmuligheder. Vi står altid klar med sparring og gode råd.

Find nærmeste botex-butik her

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

Få besøg af vores gardinbus – helt gratis

Har du brug for råd og vejledning, kan du booke en gardinbus gratis hjem til dig. Vi pakker bussen med masser af vareprøver, så du nemmere kan træffe det rigtige valg.

Book gardinbussen

keyboard_arrow_up