Trådgardiner_botex
keyboard_arrow_down

Skil dig ud fra mængden

Trådgardiner

Trådgardiner

Mix og match selv dine trådgardiner, så de passer til både dig og din boligs personlighed. Fræk og anderledes afskærmning til dine vinduer, døre og vægge.

Den røde tråd i dit hjem

Elegancen i de tidløse trådgardiner er imponerende, når de vises over store flader, hvor man virkelig kan se effekten af den banale enkelthed. 
Det fantastiske samspil mellem lys og kontraster i trådgardiner er noget man umiddelbart ikke opnår med noget andet stof, og kan derfor være den røde tråd i dit hjem.

Trådgardiners alsidighed

Trådgardiner kan give en helt speciel belysning og lysindfald i hjemmet, og kan bruges som både rumdelere, gardiner eller sågar som bruseforhæng. 
Trådgardinernes særlige udtryk kommer især til syne, når de f. eks. vises over store flader eller som en eksklusiv løsning til rumdeling i større lokaler. En anden fordel ved trådgardiner er, at du samtidig med solafskærmningen stadig har mulighed for at nyde udsigten.

Bliv inspireret i eget hjem

Ønsker du at blive inspireret i eget hjem, kan du booke et gratis, uforpligtende møde med os. Vores konsulent kommer hjem til dig med Gardinbussen fuld af vareprøver, så du kan lade dig inspirere i ro og mag. 

Book Gardinbussen

Trådgardiner_inspiration_botex

Trådgardiner_inspiration_botex

Trådgardiner_inspiration_botex

Trådgardiner_inspiration_botex

Hvad koster opmåling?

Hos botex er det altid gratis og uforpligtende at få opmålt dine vinduer. Når du bestiller en gardinbus, kommer vores konsulent hjem til dig, og sørger for opmålingen, så du sikret, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på dine nye gardiner afhænger af, hvor mange du ønsker, samt om der er tale om skræddersyede løsninger. Som udgangspunkt vil leveringstiden typisk være cirka 2 uger fra opmålingen har fundet sted hjemme hos dig. 

Hvad koster montering?

Prisen for montering af gardiner afhænger meget af produktet, hvor mange gardiner der er tale om, samt hvor gardinerne skal monteres hjemme hos dig. Få en præcis pris for montering af dine nye gardiner hjemme hos dig, ved vores indledende møde. 

keyboard_arrow_up