2022

Foodexpo Messe

Foodexpo-messe

botex Erhverv deltog på messen Foodexpo den 27.-29. marts, hvor vi fortalte om mulighederne for at indrette hoteller og restauranter med gardinløsninger gennem bæredygtig produktinnovation. 

Vi præsenterede en verdensnyhed inden for gardiner, kastede lys på en bæredygtig produktion af en serie af gardinskinner og stod klar med rådgivning og vejledning om gardiner og solafskærmning til hotel- og restaurationsbranchen.

I vores katalog Fuldendt kan du læse mere om cases til diverse brancher samt få nyttig viden om, hvordan en gardinløsning kan hjælpe din virksomhed. 

Fra messen

Hotelværelset

Produkter og temaer på messen

Landsdækkende ekspertise

Med mere end 35 forhandlere over hele landet står vi klar til at hjælpe din virksomhed med nye løsninger til gardiner og solafskærmninger. Du er altid velkommen til at kontakte vores erhvevsafdeling. Vi styrer projektet fra start til slut og stiller op med et stærkt hold af erfarne konsulenter og montører.

Vi står altid klar med sparring og gode råd. Hvad enten din virksomhed er til f.eks. stofgardiner, screen rullegardiner eller lamelgardiner – eller du har brug for akustikplader til væggene – så har vi løsningen hos botex.

Kontakt erhvervsafdelingen her

35

butikker

55

gardinbusser

148

Medarbejdere

Kontakt os

Udfyld nedenstående formular, eller kontakt os på 
mail: erhverv@botexadm.dk, telefon: 2260 2131

Ved at kontakte os accepterer du, at dine oplysninger vil blive gemt i vores backend og CRM-system. Læs mere i vores persondatapolitik.

keyboard_arrow_up