keyboard_arrow_down

sundt arbejdsmiljø på kontoret

Indeklima

Bedre indeklima med gardiner

Et godt indeklima er vigtigt for arbejdsmiljøet. Et dårligt indeklima på arbejdspladsen kan påvirke de ansattes effektivitet og helbred, som i værste fald kan påvirkes negativt af gener som hovedpine, svimmelhed og koncentrationsbesvær. Indvendig solafskærmning kan have en væsentlig effekt, når det kommer til at forbedre indeklimaet – særligt i forhold til at sikre behagelige temperatur- og lysforhold.

Hos botex Erhverv kan vi tilbyde flere forskellige løsninger inden for gardiner og solafskærmning, der bidrager til at skabe et sundt indeklima på arbejdspladsen.

Jævne temperaturforhold med solafskærmning

Med den rigtige gardinløsning kan kontoret sikres mod overophedning og en passende temperatur kan opretholdes, så det forbliver rart at være på kontoret i løbet af en arbejdsdag.

Kulde

Når man arbejder i et koldt rum, reagerer kroppen ofte ved at spænde mere op i musklerne, og bevægelighed i fingre m.v. nedsættes, som kan mindske produktivitet. Undersøgelser viser desuden, at det rette gardinvalg, er der mulighed for at spare lidt på varmeregningen.

Varme

Varme spiller ligeledes en væsentlig rolle, særligt når det bliver ”for” varmt. Så bliver man let døsig og utilpas, og både den intellektuelle og den manuelle produktivitet falder.

Kontrollér rumtemperaturen med screen rullegardiner

Indvendige screen rullegardiner er en god løsning, når det kommer til at mindske indtrængning af lys og varme for at skabe et behageligt indeklima. Denne type rullegardin har en speciel transparent dug, der begrænser mængden af sollys, der slipper ind, uden at forhindre et godt udsyn.

  • En løsning med screen rullegardiner fra botex kan stoppe en stor del af varmen fra at trænge ind og har derfor en stor indvirkning på indeklimaet.

Screen rullegardiner

solafskærmning_botex

solafskærmning_botex

Isolér med Duette®

Det smarte Duette®-gardin består af dobbeltvæv, som har giver en effektiv isoleringsevne, der kan hjælpe med at sikre et sundt indeklima og en behagelig rumtemperatur.

  • Gardinet holder på varmen om vinteren og lukker den ude om sommeren
  • Duette® har en yderst effektiv energisparende funktion

Læs mere om Duette®

solafskærmning_botex

Luftrensende gardiner

Forøg trivsel og velvære på kontoret med intelligente, luftrensende stofgardiner. 

Drapilux®-gardinet fra Pagunette har en særlig og veldokumenteret air®-egenskab, der sørger for permanent at nedbryde dårlige lugte og fremme et sundt og friskt indeklima. Dette sker ved hjælp af en katalysatoreffekt, der er indbygget i tekstilets fibre.

Samtidig er gardinet produceret i et brandhæmmende materiale, som giver en markant større sikkerhed på arbejdspladsen, hvis uheldet skulle være ude.

Automatisk solafskæmning

Intelligent elstyring

Intelligent elstyring, der gør det muligt at styre flere forskellige tekniske installationer med kun et betjeningsværktøj, er allerede installeret hos mange virksomheder. botex tilbyder et bredt udvalg af motorer til solafskærmning, som kan tilkobles den eksistrende elstyring. Har I ikke et eksistrende elstyringssystem, kan vi være behjælpelig med vejledning.

Solafskæmning med sensor

Motoriseret solafskærmning kan tilkobles en sensor, som gør det muligt at styre gardinerne afhængigt af sol- og lysintensiteten samt vind ved udvendig solafskærmning. Sensoren kører automatisk op og ned efter vind og vejr og regulerer således rumtemperaturen, så den forbliver behagelig i løbet af arbejdsdagen.

Kontakt os for mere information om automatisk solafskærmning 

solafskærmning_botex

Gardinløsninger hos botex

Har din virksomhed brug for råd og vejledning? Du kan altid kontakte os for et møde, så vi kan give dig og din arbejdsplads den rette vejledning og rådgivning til kvalitetsløsninger, der kan forbedre jeres indeklima.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up