indretning til sundhedssektoren

Gardinløsninger til et omsorgshjem

 

CASE

Virksomhed: Omsorgscenteret Pedershave 

Lokaler: Plejehjem

Branche: Sundhedssektor

Produkter: Rullegardiner og stofgardiner

Leverandør: Faber og Gartex

Leveret af: botex Ballerup

Plejehjemmet Pedershave

Pedershave er et omsorgscenter med beliggenhed i Frederikssund med 96 boliger fordelt på fire huse med 24 boliger i hvert hus. Alle huse har egen gårdhave og på fællesarealerne samt en administrationsbygning har Pedershave fået monteret både rullegardiner og stofgardiner til hele centeret.

Hvad

Omsorgsenteret Pedershave havde brug for gardiner og solafskærmning til beboerne på plejehjemmet for at skærme af for solen og skabe et trygt og hjemligt miljø.

Hvordan

botex Ballerup, der er fast leverandør til Pedershave, har monteret både stofgardiner og rullegardiner i fællesrummene samt beboernes hjem og forbedrer dermed også indeklimaet.

Hvorfor

Stofgardinerne sammen med rullegardinerne indfrier centerets krav – krav der stilles til sundhedssektoren – og skaber den atmosfære Pedershave eftersøgte for beboernes velvære.

Stofgardiner kombineret med rullegardiner

Pedershave er kendt for at have en af Danmarks længste gange, når der åbnes op fra øst mod vest. Der er blevet monteret stofgardiner af stoffet "flagdug" i gangene, der forbinder hele fem bygninger, og flere steder er disse blevet kombineret med rullegardiner. Dette er for at skabe en mere hjemlig atmosfære og ikke blot lokaler til gennemgang.

Gardiner og gårdhave

I fællessalen var ønsket at skabe en glad atmosfære via farvevalget på rullegardinerne. De grønne rullegardiner og indretningen med stolene tilfører lokalet en sammenhørighed med gårdhaven, som omgiver salen.

Stofgardiner med rynkebånd

Opholdsrummene til beboerne har fået monteret hvide stofgardiner eller rullegardiner. Husene adskiller sig fra hinanden i valg at farver på væggene, gardiner og solafskærmning. I 2017 blev den sidste del af Pedershave-plejehjemmet bygget færdigt og fik yderligere 36 boliger. Alle boligerne er blevet indrettet med stofgardiner fra Gartex og for at give et traditionelt look, er stofgardinerne syet med rynkebånd.

botex_erhverv_gardiner_solafskærmning_sundhedssektoren_stofgardiner_rullegardiner_plejehjem

Stofgardiner_showroom_camilla_rudnicki_botex_erhverv_solafskærmning_Akustik

Gardinløsninger til plejehjem og omsorgscentre

Har du brug for råd og vejledning i forhold til at få monteret gardiner på et plejehjem? Måske du bliver stillet en masse krav fordi du arbejder i sundhedssektoren. Hos botex Erhverv hjælper vi dig med at komme i mål med din gardinsøgen. Vi forstår og har erfaring med at levere gardinløsninger til hele sundhedssektoren. Kontakt os derfor i dag og lad os tage en dialog om dine ønsker og behov til gardiner til plejehjem eller omsorgscentre.

Kontakt os her 

Krav til gardiner til et plejehjem

Med levering og montering af gardiner og solafskærmning til et plejehjem, følger der en række regler og krav. Omsorgshjemmet huser blandt andet beboere med demens. Derfor er det vigtigt, at akustik i diverse opholdsrum samt genspejling af vinduer og døre ikke udgør fare for beboerne. Samtidig har gardinløsningerne bidraget til at skjule eventuelle døre, så beboerne ikke pludselig forlader rummene.

Gardiner og solafskærmning er netop med til at leve op til disse krav og behov. Akustikken bliver forbedret markant, hvilket også giver et bedre miljø for alle. Samtidig virker gardiner afslappende og giver en flot sammenhængende indretning.

Fast leverandør af gardiner

botex Ballerup er fast leverandør på solafskærmning og gardiner til Omsorgscenteret Pedershave. Igennem årene har de leveret gardiner, alu-persienner og rullegardiner til hele plejecenteret samt stået for service og vedligeholdelse af gardiner efter behov. botex Ballerup har dermed tilegnet sig erfaring samt forståelse for levering og montering af gardiner og solafskærmning til blandt andet sundhedssektoren ligesom vores andre butikker også har.

botex_erhverv_gardiner_solafskærmning_sundhedssektoren_stofgardiner_rullegardiner_plejehjem

botex_erhverv_gardiner_solafskærmning_sundhedssektoren_stofgardiner_rullegardiner_plejehjem

Book et uforpligtende møde

Hos botex erhverv står vi altid klar til at hjælpe dig og give dig den bedst kvalificerede rådgivning inden for gardiner og solafskærmning. Du kan altid booke et møde med os. Det er gratis og uforpligtende. Dette gør vi for, at du kan blive klogere på, hvad der rører sig på gardinmarkedet, og være sikker på, at du lever op til eventuelle kravspecifikationer i forhold til gardiner i sundhedssektoren.

Book et gratis møde i dag 

keyboard_arrow_up