Skab bedre akustik i rummet

Stofgardiner til kontormiljø

 

CASE

Virksomhed: OK a.m.b.a

Lokaler: Kontorer

Produkter: Stofgardiner

Leverandør: Kvadrat

Samarbejdspartner: Daarbak Design

Leveret af: botex Aarhus

OK a.m.b.a

botex Aarhus har i samarbejde med Daarbak Design leveret gardiner til OK a.m.b.a´s hovedkontor i Aarhus til både kantinen, mødelokalerne og kontorerne. Læs casen og bliv inspireret af det flotte resultatet til indretningen af din virksomhed med gardiner.

 

Hvad

OK a.m.b.a. havde brug for stofgardiner til deres kontorer, kantinen samt deres mødelokaler for at bryde med de store glaspartier og åbne flader.

Hvordan

botex har leveret og monteret lette, semi-transparente stofgardiner, der ikke kun er funktionelle, men også giver en hyggelig stemning for de ansatte.

Hvorfor

Stofgardinerne skærmer af for lys og indkig på kontorerne uden, at de lukker helt af. Stofgardiner er derfor en god pendent til folie på vinduer.

Valg af gardiner

OK a.m.b.a. er indrettet med store glasflader både i receptionen, mødelokalerne og i kantinen. Valget faldt på stofgardiner for netop at bryde med disse store overflader. Det lette, transparente gardin fra Kvadrat giver en let afskærmning for lyset, samtidig med at man undgår for megen indkig, og er i perfekt balance med de tætte og tunge gardiner i kantinen, der anvendes som ruminddeling og lyddæmpning.

 

 

Stofgardiner og akustikforbedring

Kantinen er ikke kun et spisested – det er et frirum for medarbejderne. Derfor var det vigtigt at skabe det bedste miljø for de ansatte. I et kantinemiljø går snakken til tider højt, og med de store glasflader giver dette en dårlig akustik i rummet. For at kunne løse akustikproblemer er det vigtigt at kende til, hvilken lydfrekvens der er generende. Her er tale om tre typer: Høje, lave og midterste lydfrekvenser.

De lydbølger, som er generende hos OK a.m.b.a., er de midterste lydfrekvenser. Her opfanger de tykke og tætte gardiner de generende lydbølger, som eksempelvis akustikdæmpende lofter ikke ville kunne opfange, da denne løsning er mere effektiv mod de høje frekvenser. 

Akustikproblemer er ofte et omtalt emne hos virksomheder. Du er altid velkommen til at kontakt botex Erhverv, hvis du ønsker at tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at få bugt med dårlig akustik. 

Book et møde her

 

botex_erhverv_gardinlængder_stofgardiner_kontorer_case_kontormiljø_akustik

Utraditionel montering af stofgardiner

Oftest vælges folie på glasvægge som en form for afskærmning, men det er ikke altid en hensigtsmæssig løsning, da det gør, at man ikke kan se ud. Ved at vælge gardiner i stedet for folie opnår man en dynamisk afskærmning, hvor der kan trækkes for og fra efter behov. Samtidig er det en mere æstetisk løsning, som medvirker til en mere behagelig stemning og atmosfære på kontorer.

Hos OK a.m.b.a. har man valgt at placere nogle af de lette stofgardiner på ydersiden af vinduet i stedet for inde på selve kontorerne. Ved at hænge gardinet på ydersiden ses gardinet fra sin forside, og folderne samt strukturen i stoffet kommer mere til deres ret.

 

Smarte gardinløsninger til kontoret

Står din virksomhed med udfordringer i forhold til akustik, dårligt indeklima eller store rum, som kunne anvendes på en anden måde? Få sparring og grundig vejledning i forhold til gardinløsninger, som kan hjælpe med de udfordringer, I står overfor. Kontakt os endelig for et møde, og lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker.

Kontakt os her 

botex_erhverv_gardinlængder_stofgardiner_kontorer_case_kontormiljø_akustik

botex_erhverv_gardinlængder_stofgardiner_kontorer_case_kontormiljø_akustik

Gardinløsninger til kontormiljøer

Book et gratis, uforpligtende møde, og lad os tage en dialog om, hvad jeres behov og ønsker er på arbejdspladsen. Vi står altid klar med råd og vejledning i forhold til bedre indeklima for medarbejderne, akustikproblemer og mange andre aspekter, hvor gardiner kan spille en afgørende rolle.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up