Gardiner til kontormiljøet

 

CASE

Virksomhed: s360

Lokaler: Kontorer og møderum

Produkter: Screen rullegardiner

Leveret af: botex Aarhus

s360 Marketingbureau

Performance-marketingbureauet s360 havde et ønske om en gardinløsning til deres nye lokaler, som ville fungere godt til deres åbne kontormiljøer med mange store vinduespartier.

Hvad

s360 ønskede en gardinløsning, der kunne skærme af for deres store vinduespartier samt deres mødelokaler for mere privatliv under møder.  

Hvordan

Valget faldt på screen rullegardiner, som er velegnede til store vinduespartier, hvor man skærmer af for sollys, og samtidig kan man stadig kigge ud.

Hvorfor

Ved at montere screen rullegardiner på kontorer med store vinduespartier, opnår s360 et bedre indeklima og dermed større medarbejdertrivsel.

"Vi var meget åbne omkring muligheder for gardinløsning på vores nye kontor, men vi havde brug for, at løsningen ville virke mod sollys, således at vi kan holde solen fra skærmene." 

Louise La Cour, Client Manager

Solafskærmning til kontormiljøer

Godt udsyn med screens

Udover, at gardinløsningen skulle yde en effektiv solafskærmning, var det vigtigt, at man stadig kunne kigge ud. s360 valgte en løsning med screen rullegardiner, som med sin specielle dug kan stoppe en stor del af varmen samtidig med, at den er perforeret, så man stadigvæk kan se ud.

Screen rullegardiner

"Vi ville gerne kunne kigge ud samtidig med, at vi havde brug for at afskærme for solen. Det skulle være en afdæmpet gardinløsning, der kan rulles helt op, og som er effektiv."

Louise La Cour, Client Manager

"botex Aarhus var helt overbevist om, at det var denne løsning, der var den rette, og vi havde fuld tiltro til konsulenten. Han viste os nogle forskellige farver, og det fungerede super godt."

Louise La Cour, Client Manager

 

Se vores forskellige gardinløsninger

Om det samlede forløb angående dialogen omkring gardiner til virksomheden siger s360:

"Det var super godt. Vi fik rigtig god service og både opmåling, rådgivning og ophængning kunne finde sted inden for kort tid. Det havde vi brug for – og satte stor pris på – da det var lige inden sommerferien."

Louise La Cour, Client Manager

Bliv inspireret på arbejdspladsen

Har din virksomhed brug for inspiration til effektive løsninger inden for gardiner, solafskærmning og/eller akustik? Vores gardinbus er altid fyldt med spændende vareprøver. Kontakt os for et møde, og lad os bringe inspirationen til jer.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up