keyboard_arrow_down

Smuk indretning med stofgardiner

Stofgardiner til hoteller

 

CASE

Virksomhed: Hilton Garden Inn Faroe Islands

Lokaler: Hotelværelser og fællesrum

Produkter: Stofgardiner & gardinskinner

Leveret af: botex Tórshavn

Hotel Hilton på Færøerne

Hotel Hilton Garden Inn åbnede i foråret 2020 og kunne byde gæster velkommen til 130 moderne hotelværelser med spektakulær panoramaudsigt over den færøske hovedstad, Tórshavn.

Hotellets indretning med gardiner

I samarbejde med Hilton Garden Inns designteam var botex Tórshavn med til at dekorere hotellet med de smukke gardiner. Der blev arbejdet med flere forskellige tekstiler alt efter, om stofgardinerne skulle monteres på hotelværelserne eller restauranten. 

Den klassiske gardinløsning til hoteller

Den klassiske gardinløsning til hoteller består ofte af tynde transparente stofgardiner, der hænger inderst, og tykkere, mørkelæggende stofgardiner, der hænger yderst. Det inderste gardin skærmer for indsyn og bryder solens stråler, hvor det yderste gardins funktion er at skærme af lysets indtrængen i rummet.

Mørklæggende stofgardiner

Et mørklæggende gardin inddeles i to kategorier: Mørklæggende og ”dimout”. Et gardinstof er 100% mørklæggende, når intet lyst trænger igennem stoffet. Ofte er mørklæggende gardinstof lidt stivere, da bagsiden er beklædt med en gummilignende overflade. Et Dimout-gardinstof er 90-95% mørklæggende, da kun meget lidt lys trænger igennem. Stoffet er mere blødt, og udvalget af dimout-tekstiler langt større.

Når det kommer til soveværelser – og som her hotelværelser – er det derfor oplagt at montere et form for mørklæggende gardin for natten.

Gardinløsninger til hoteller

Står din virksomhed overfor udfordringer i forhold til akustik, store vinduer med meget lysindfald eller værelser, som mangler hygge og stemning? Få sparring og rådgivning i forhold til gardinløsninger, som kan hjælpe med de udfordringer, dit hotel, motel eller Bed & Breakfast står overfor. Kontakt os for et møde, og lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up