keyboard_arrow_down

SkAb hygge og nærvær

Hotel og restauration

Uforglemmelige omgivelser skaber oplevelser

I hotel- og restaurationsbranchen er det vigtigt at skabe rammer, der indbyder til hygge og afslapning. Her kan gardiner være med til at skabe den helt rette stemning og atmosfære. Samtidig er det vigtigt at vælge en gardinløsning, der – med hoteller og restauranters mange besøgende – kan holde til lidt af hvert, og som tager højde for faktorer som afskærmning og akustik, så oplevelsen og selskabet kan være i fokus.

Hos botex har vi mange års erfaring i at vejlede hoteller og restauranter i gardinløsninger, som tager højde for branchens særlige behov, og det giver os den mest solide forudsætning for at rådgive jer.

solafskærmning_botex

Lad udseende og praktik gå op i en højere enhed

På restauranten er det essenstielt, at gardinvalget understøtter en god akustik, så de besøgende gæster uafbrudt kan nyde middagen og selskabet. Ligesåvel er det vigtigt, at gardinerne tilbyder optimal afskærmning for både sol og nysgerrige blikke på hotelværelset.

Samtidig vurderer kunder ofte et rum ud fra dets æstetiske udtryk, hvor både farver, materialer og design har stor betydning. Således handler det i høj grad om at finde en gardinløsning, hvor udseende og praktik går op i en højere enhed.

Læs mere om gardintyper

 

solafskærmning_botex

Gardiner til hoteller

På et hotel eller bed & breakfast er det vigtigt at sørge for at skabe et godt indtryk fra det øjeblik, gæsten træder ind af døren. Her kan gardiner være med til at skabe stemningsfyldte og indbydende omgivelser, der associerer nydelse og afslapning.

  • Indretning med lange kvalitetsstofgardiner skaber en rolig og luksuriøs atmosfære og er derfor et oplagt valg til hotelværelset.
  • På arealer som reception, loungeområde eller spafaciliteter, hvor der er forskellige behov for afskærmning, kan eksempelvis rullegardiner eller smarte top down/bottom up plisségardiner give optimal mulighed for at regulere udsyn/indkig.

Yderligere fås intelligente gardiner med særlige egenskaber, der er luftrensende, flammehæmmende og ekstra akustikforbedrende.

Sikkerhed med Trevira

På hoteller er det et krav at alle gardiner og al solafskærmning skal være brandhæmmende. Trevira er et brandhæmmende fiber, som bruges i de fleste flammehæmmende gardiner i dag. botex tilbyder et stort udvalg af Trevira gardiner fra flere leverandører.

Indret med lækre boligtekstiler

Skab et unikt miljø, og fuldend rummets sanselige udtryk ved hjælp af skønne boligtekstiler i alle former. Hos botex har vi et stort udvalg af boligtekstiler i høj kvalitet inden for eksempelvis håndklæder, dyner, puder og sengesæt, som hører hjemme på ethvert hotelværelse.

Boligtekstiler til erhverv 

solafskærmning_botex

Gardiner i restaurationsbranchen

På et café- eller restaurantbesøg spiller æstetikken en væsentlig rolle, da visuelt-behagelige og hyggelige omgivelser nemlig er med til, at kunden føler sig godt tilpas og har lyst til at komme igen.

Derudover er det essentielt at sikre, at der er en behagelig akustik, så både kunder og medarbejdere kan samtale og slappe af. I store lokaler med mange mennesker opstår desværre ofte problemer med dårlig akustik, hvilket indretning med tekstiler kan afhjælpe.

  • Lange stofgardiner i en kraftig kvalitet har en stor akustik- og støjdæmpende effekt
  • Smarte Stylepads fra DockFour kan fås med akustikplader, der giver en mærkbar effekt på lydklangen i rummet

Læs mere om akustik

Gardinløsninger hos botex

Har din virksomhed brug for inspiration og rådgivning inden for gardinløsninger til hotel- eller restaurationsbranchen? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende møde, så kan vi sammen finde den rette løsning, der passer til jeres faciliteter og behov.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up