indretning til sundhedssektoren

Gardinløsning med velour- og rullegardiner

 

CASE

Virksomhed: CeriX, Aarhus

Lokaler: Kosmetisk speciallægeklinik

Branche: Sundhedssektoren

Produkter: Gardinlængder & rullegardiner

Leveret af: botex Aarhus

CeriX

I foråret 2021 åbnede CeriX dørene op for deres kosmetiske speciallægeklinik i Aarhus. Klinikken befinder sig i en smuk herskabslejlighed med smukke, høje stuklofte. CeriX eftersøgte en gardinløsning, der både ville få det æstetiske og det praktiske til at gå op i en højere enhed.

Hvad

Speciallægeklinikken CeriX havde brug for gardiner til på klinikken både for personalets og patienternes skyld for at skabe hygge og tryghed.

Hvordan

Valget faldt på smukke velourgardiner, som er med til at sætte stemningen i den gamle herskabslejlighed, kombineret med klassiske rullegardiner.

Hvorfor

Det er yderst vigtigt, at klinikken sørger for patienternes privatliv med at skærme af for indkig. Samtidig bidrager velourgardiner til en bedre akustik og atmosfære i rummet.

"Det var vigtigt for os at skabe et stilfuldt æstetisk udtryk i der store rum, og med velourgardiner kunne vi opnå den rette varme og luksuriøse stemning, som vi ønsker skal gennemsyre oplevelsen, når man besøger en CeriX-klinik"

Nadja Jørgensen, Projekleder

Læs mere om gardinlængder

Indretning med fokus på æstetik og design

For CeriX var det især vigtigt, at løsningen var æstetisk smuk samtidig med, at den ville skabe det rette miljø. Derfor blev der kælet for æstetikken og designet i deres gardinløsning. Velourgardiner er nemlig med til at skabe stemning samtidig med, at de udtrykker klasse og kvalitet i sig selv. Derudover er stofgardiner oplagte i store rum med højt til loftet, som netop er tilfældet ved denne gamle herskabslejlighed, og hvor akustikken ofte kan spille et puds.

"Foruden velourgardiner valgte vi at få lavet rullegardiner, da de imødekommer et mere praktisk behov for at kunne skærme af i de rum, hvor vi tilbyder behandlinger, og som derfor fordrer en højere grad af diskretion"

Nadja Jørgensen, Projektleder

Læs mere om lysregulering

Den praktiske funktion

Udover de smukke velourgardiner efterspurgte CeriX også en løsning, der kunne imødekomme behovet for privatliv samtidig med et lækkert lysindfald. Dertil faldt valget på rullegardiner i de rum, hvor personalet foretager behandlinger. Der er nemlig både brug for privatliv i forhold til kunderne, men også et naturligt lysindfald for udførelse af arbejdet og generelt velvære.

Rullegardiner passer derudover til enhver vindueskonstruktion, så selvom klinikken befinder sig i en gammel herskabslejlighed, passer løsningen stadig perfekt til konstruktionen og kan ligeledes leve op til kravet om den praktiske funktion.

Læs mere om rullegardiner >

"Rullegardinerne skal kunne skærme af, så kunderne får privatliv i vores behandlingsrum, og samtidig skal der være et naturligt lysindfald. Med den valgte løsning har vi skabt behandlingsrum med den perfekte balance mellem diskretion og et naturligt, dejligt lys"

Nadja Jørgensen, Projektleder

Sparring og rådgivning

I forhold til rådgivning og sparring fortæller CeriX, at den sparring og vejledning, de fik, var vigtig for dem, da kun løsningen med velourgardiner ikke ville have imødekommet det mere praktiske behov. 

"botex Aarhus var gode til løsningsforslag til begge løsninger, og det var utroligt vigtigt for os. Hvis vi havde valgt velourgardiner til alle rum, ville de lukke helt af i forhold til lyset. Så vi fik god vejledning og rådgivning, og det skabte dermed de rigtige rammer for vores kosmetiske speciallægeklinik i Aarhus."

Nadja Jørgensen, Projektleder

Om den samlede gardinløsning fra botex og om selve processen fra start til slut udtaler projektleder Nadja:

"Jens fra botex Aarhus var meget fleksibel og imødekommende og yderst serviceminded. Det var Jens, vi forhandlede med, og det var også ham, der monterede gardinerne. Det betød, at han havde fuld indsigt og fuld forståelse for vores ønsker og behov. Vi er super glade for resultatet. Der har ikke været en finger at sætte på det."

Nadja Jørgensen, Projektleder

Vi går den ekstra mil

Under samarbejdet med CeriX ramlede vi ind i en periode med COVID-19. Det gav sine udfordringer, men botex løftede opgaven til trods for udfordringerne.

 

"Vi kom ud for nogle leveringsvanskeligheder pga. COVID-19, men botex løftede opgaven og fandt materialer, der levede op til vores krav, så løsningen kunne blive implementeret rettidigt. Så vi åbnede klinikken til tiden – selv under corona."

Nadja Jørgensen, Projektleder

Gardinløsninger til arbejdspladsen

Har din virksomhed brug for sparring, inspiration eller vejledning i forhold til gardinløsninger, som hjælper til både akustik, afskærmning eller noget helt tredje? Vores gardinbus er altid på farten, og vi fylder den op med lækre vareprøver. Kontakt os derfor endelig for et møde, og lad os tage en dialog om jeres behov.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up