Skab stemning med stofgardiner

600 m stofgardiner til restaurant i KBH

 

CASE

Virksomhed: Restaurant Chambre

Lokaler: Restaurant / selskabslokale

Produkter: Stofgardiner

Leveret af: botex Skive

Leverandør: Delius

Indretningsarkitekt: Søren Vester

Foto: Jonas Buhr, Formel-B

Chambre: Private dining & catering

Chambre – Private dining & Catering er ikke et typisk restaurant med a la carte-menu. Chambre er, som med sit franske navn også antyder, et selskabslokale med beliggenhed i Københavns centrum. Med plads til 80 personer tilbyder Chambre intime private dining-arrangementer samt arrangementer ud af huset. Chambre har fået montering smukke stofgardiner i hele lokalet, som virkelig sætter stemningen på stedet.

Hvad

Restaurant Chambre havde brug for gardiner til at skabe hyggelige rammer for restaurantens gæster samt give en visuel oplevelse.

Hvordan

Indretningsarkitekten valgte tykke stofgardiner i lange baner i brunlige nuancer, som udtrykker kvalitet, og som samtidig giver en god atmosfære i rummet.

Hvorfor

Stofgardinerne fungerer ikke kun som et visuelt kunstværk, men afhjælper også dårlig akustik i det store rum, således det bliver en mere behagelig oplevelse for besøgende.

Indretningen af Chambre

Designeren Søren Vester – kendt fra TV-programmerne "I hus til halsen" og "Søren Vesters Have" – har stået for indretningen af Chambre. Chambre er en del af Formel B-gruppen, der består af restauranter, og er det seneste skud på stammen. Her har Vester haft fokus på at sætte den hyggelige stemning, hvor der næsten ingen grænser er for at sætte den helt rigtige og hyggelige stemning.

 

Valg af stofgardiner

Stofgardinerne er holdt i gyldne og mørke farver og er af mærket Delius. Der er blevet brugt helt op til 600 m stof til udsmykningen af det smukke selskabslokale, og stofgardinerne er monteret på et bræt med en hæftemaskine – en yderst atypisk måde at montere gardiner på – dog i bedste Søren Vester-stil. Det har taget to mand to hele dage at montere disse smukke gardinlængder.

 

 

botex_erhverv_gardinlængder_stofgardiner_hotelstemning_restaurant_chambre

botex_erhverv_gardinlængder_stofgardiner_hotelstemning_restaurant_chambre

Smarte gardinløsninger til restauranter

Står din virksomhed overfor udfordringer i forhold til akustik, dårligt indeklima eller store rum, som kunne anvendes på en smartere måde? Få sparring og rådgivning i forhold til gardinløsninger, som kan hjælpe med de udfordringer, din virksomhed står med. Kontakt os for et møde, og lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up