keyboard_arrow_down

De bedste løsninger til

Kontormiljøet

Kontoret – et rart sted at være

Kontoret skal være et godt sted, hvor det er rart at være dag efter dag. Her er det vigtigt, at faktorer som temperatur og lysforhold er tilpasset og således ikke forstyrrer den enkeltes koncentation. Dette forøger arbejdsglæden og herved effektiviteten betydeligt. Der findes forskellige parametre for at få trivslen i top:

  • Sørg for, at der kan skærmes af uden at fjerne muligheden for at se ud af vinduerne
  • Lad ikke solens varme stråler komme indenfor
  • Giv rummet en god stemning med en flot løsning, der passer til rummet

Skærme og lysindfald

En velkendt gene i forbindelse med computerarbejde er problemer med genskin på skærmen, som særligt opstår, når solen står lavt.

botex´ forskellige typer af solafskærming giver mulighed for at vælge den løsning, der fungerer bedst til netop din arbejdsplads, så lysindfaldet kan reguleres efter behov.

Læs mere om solafskærmning

Temperatur og indeklima

Både vores effektivitet og arbejdsglæde stiger, når arbejdsforholdene er gode. Derfor er det i forbindelse med kontorarbejde essentielt at sikre, at arbejdsrummet ikke bliver for varmt.

Gardiner giver mulighed for at justere lysforhold og kan endda fås med isolerende egenskaber, så problemer med overophedning på kontoret hører fortiden til.

Læs mere om indeklima

solafskærmning_botex

Automatisk regulering

I store kontorbygninger med mange glaspartier er en automatisk, motoriseret solafskærmning værd at overveje. Hos botex er vi eksperter inden for løsninger med automatiske screens både indvendigt og udvendigt – sammen finder vi en løsning, der passer til jeres faciliteter.

Udvendige screens 

Stofgardiner – et moderne valg

Stofgardiner er et populært produkt til at skærme af til møderum eller mellem kontorpladser på storrumskontoret. Gardinet kan skærme for indkig samtidig med at det kan have en positiv effekt på akustikken. Valg af stof og hvordan gardinet skal syes afhænger af rummets størrelse, hvad rummet bruges til og det resterende interiør i bygningen.

Vores konsulenter har mange års erfaring inden for branchen og står altid klar til at vejlede jer om den den bedste løsning til kontoret – afstemt efter tidens tendenser.

Gardiner som rumdeler

solafskærmning_botex

solafskærmning_botex

solafskærmning_botex

Farver og kreative løsninger

På kontoret er der ofte behov for både smarte og kreative løsninger, der visuelt skaber et godt arbejdsrum. Her er det en idé at overveje og kombinere farver og materialer, både når det kommer til gardinvalget – men også andre tekstiler – så den rette stemning og atmosfære opnås. De smarte design-selv-vægpaneler fra Dock Four giver stor kontrol og mulighed for at personliggøre jeres arbejsplads og skabe den stil, der passer ind hos jer.

Dock Four Stylepads 

Gardinløsninger hos botex

Har din virksomhed brug for en løsning til gardiner, solafskærmning eller akustikforbedring på kontoret? Kontakt os gerne for et uforpligtende møde, så vi kan give dig og din arbejdsplads den vejledning og rådgivning, I måtte have brug for.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up