botex_plissegardiner
keyboard_arrow_down

Skab rolige og behagelige rammer

Sundhedssektoren

Æstetik og hjemliggørelse gør en forskel

I sundhedssektoren spiller indretning med gardiner en vigtig rolle. Undersøgelser viser, at arkitektoniske faktorer som lys, lyd, kunst og farver og de følelser disse medfører, kan påvirke patienters psykiske og fysiske velvære på hospitaler og plejehjem. Det kan tilmed bidrage til en fremskyndelse af den enkelte patients helingsproces.

Hos botex tilbyder vi intelligente gardinløsninger, som – med en kombination af visuelle og praktiske faktorer – understøtter væsentlige behov inden for sygehusvæsenet.

Skab ro og privatliv

I et hospitalsmiljø er det essentielt at kunne sikre private og trygge rammer i rolige og fredelige omgivelser. Rumdeling med lange stofgardiner sørger for at skabe et privat rum for den enkelte, og samtidig kan farvevalg og stoffets tektur give den ønskede rolige stemning og belysning i rummet.

Indretning med lange stofgardiner har tilmed en vigtig lyddæmpende funktion, da de kan bidrage til en behagelig, blød akustik, der hjælper til at skabe fred og ro i rummet.

Læs mere om akustik

Intelligente gardiner

For at sikre optimale rammer i sundhedssektoren stilles store krav til hygiejne og sikkerhed. Der findes flere forskellige intelligente gardinløsninger, som opretholder disse krav og bidrager til at skabe yderligere sikre omgivelser for både patienter og personale.

Hos botex tilbyder vi innovative gardinløsninger, som er i stand til at imødekomme særlige udfordringer og standarder. Gardinerne fås med flere forskellige videnskabeligt beviste intelligente egenskaber – herunder antibakterielle, brandhæmmende og luftrensende funktioner.

 

Luftrensende

Gardiner med en særlig AIR-egenskab sørger for via katalyse at fremme frisk og behagelig luft i rummet og samtidig neutraliseres lugte, hvormed der skabes et bedre indeklima og velvære for både patienter og personale.

  • Permanent nedbrydelse af dårlige lugte
  • Funktionsdygtig selv efter hyppig vask

Antibakterielle

Gardiner lavet af særlige BIOAKTIV-tekstiler er særligt velegnede til bekæmpelse af smittespredning. Tekstilerne har en effektiv antibakteriel funktion, der reducerer antallet af bakterier på stoffet med op til 99%, som gør gardinerne fuldkommen sikre ved kontakt med huden.

  • Tekstilets overfladebehandling eliminerer bakterier
  • Nedbringelse af overfølsomhed og risiko for allergi

Brandhæmmende

I sundhedssektoren er det et krav, at solafskærmning er brandhæmmende. Vi tilbyder et stort udvalg af flamme- og brandhæmmende tekstiler produceret i Trevira CS-polyester, der sikrer en høj sikkerhed for både patienter, personale og besøgende.

  • Forebygger brandudbredelse og røgudvikling
  • Testet i overensstemmelse med nationale og internationale standarder

Gardinløsninger hos botex

Har din arbejdsplads brug for rådgivning og vejledning inden for gardinløsninger til sundhedssektoren? Du kan altid kontakte os for et møde, så finder vi den rette løsning til jeres faciliteter, hvad end behovet er solafskærmning, akustikforbedring eller noget tredje.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up