Skab stemning og hygge

Stofgardiner til restauranter

 

CASE

Virksomhed: Panorama Mad & Vin

Lokaler: Restaurant

Produkter: Stofgardiner

Leveret af: botex Herning

Indretningsarkitekt: Camilla Rudnicki Interiør

Restaurant Panorama Mad & Vin

Hyggelige Restaurant Panorama Mad & Vin beliggende midt i Silkeborg eftersøgte en gardinløsning, der ville løse akustikproblemer og skabe masser af hygge og stemning for de besøgende gæster.

Hvad

Panorama Mad & Vin ønskede en akustikløsning og samtidig skulle gardinerne også skabe en god atmosfære i rummet for gæsterne.

Hvordan

Valget faldt på stofgardiner i flere farver og flere tykkelser, som både skærmer af og skaber nogle hyggelige rammer og rum i rummet.

Hvorfor

Med stofgardiner i flere tykkelser kan man skabe en god akustik i rummet. Samtidig kan man kreere flere små zoner og mere privatliv på restauranten.

"Vi ville gerne skabe små rum i rummet – hyggeområder, der blev delt op af både tætte og luftige lystransmitterende gardiner."

Jesper Panorama Pedersen, Indehaver

Læs mere om stofgardiner

Farvel til dårlig akustik

Til glæde for restaurantens mange kunder skulle gardinløsningen bidrage til at skabe den helt rette stemning og atmosfære. Men der var også et stort ønske fra Panoramas side om, at gardinerne skulle hjælpe med at komme akustikproblemer til livs.

Akustikforbedring

"Akustikproblemer skulle løses med bl.a. gardinerne. Vi fik også lavet vægpaneler flere steder. Vi er imponeret over, at det er lykkedes så godt med akustikken i et ellers meget stort rum."

Jesper Panorama Pedersen, Indehaver

Fokus på detaljen

Gardinvalget og dets samspil med det øvrige interiør var på intet tidspunkt tilfældigt. Stilen var nemlig lagt på forhånd af indretningsarkitekt Camilla Rudnicki i samarbejde med restauranten og botex Herning.

Gardiner til hotel og restauration

"Vores kunder roser på daglig basis den specielle stemning, der er her, ikke mindst pga. gardinerne."

Camilla Panorama Højlund, Indehaver

I forhold til gardinmontagen fortæller Panorama, at de først og fremmest ønskede at handle lokalt, og det var vigtigt for dem, at gardinmontøren kom med en professionel vinkel.

"Ud af de tre, vi talte med, valgte vi botex Herning, fordi de virkede professionelle og kom med den mest overbevisende løsning. Der var også et behov for at leveringen kunne ske ret hurtigt, og dette kunne botex Herning også matche."

Jesper Panorama Pedersen, Indehaver

Om den samlede gardinløsning fra botex og dialogen omkring gardiner til deres lokaler, udtaler indehaverne Camilla og Jesper:

"Alt forløb helt som planlagt. Også tidsplanen. Det var en fornøjelse at samarbejde med botex. Vi er simpelthen så glade og tilfredse for denne løsning."

Camilla og Jesper Panorama, Indehavere

Gardinløsninger til restauranter

Har din restaurant brug for inspiration til effektive gardinløsninger for bedre akustik eller blot skabe en hyggelig stemning i restauranten? Kontakt botex erhverv og lad os tage en dialog om dine behov og ønsker.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up