indretning med stofgardiner

Rumdeling og akustikforbedring

 

CASE

Virksomhed: The Fiddlery

Lokaler: Kreativt rum

Branche: Detail

Produkter: Stofgardiner

Leverandør: Kvadrat / Stilling 

Leveret af: botex Frederiksberg

Foto: Stilling

 

 

The Fiddlery – et kreativt frirum

I det indre København finder du The Fiddlery – et kreativt frirum – et keramikværksted, hvor du kan booke kurser og udfolde dine kreative evner. The Fiddlery har fået monteret flotte stofgardiner på kvalitetsskinner i deres værksted. Se det fine resultat her.

Hvad

Keramikværkstedet, The Fiddlery, i København havde ønske om at skabe flere rum i rummet for at udnytte det store rum på bedst mulig måde.

Hvordan

Valget faldt på lyse stofgardiner, der giver et eksklusivt look og bryder med de rå rammer i værkstedet. Gardinerne kan trækkes for eller fra alt efter behov.

Hvorfor

Tunge stofgardiner skaber ydermere en bedre akustik i værkstedet og dermed en bedre oplevelse for besøgende – især da rummet består af store, hårde overflader.

Ønsker og behov

The Fiddlery holder til i KBH med deres værksted, hvor de efterspurgte en gardinløsning, der fungerer som rumdeler. På den måde har værkstedet skabt flere rum i rummet, men har stadig fleksibiliteten ved at kunne trække gardinet fra for at åbne op i rummet efter behov.

Valg af stofgardiner

Valget faldt på kraftige, lyse stofgardiner fra Kvadrat, der er syet med waves og pocherhovede. Dette giver den samme effekt på både for- og bagside oppe ved båndet. Stofgardiner er perfekt som rumdeler samt afskærmning.

Akustikforbedring hos The Fiddlery

Store rum med mange hårde, glatte overflader eksempelvis i beton eller gips medfører ofte en dårlig akustik i rummet. Det giver et øget behov for effektiv lyddæmpning for at skabe en behagelig klang. En optimal gardinløsning kan være med til at forbedre akustikken ved at gardinerne bryder de hårde overflader. The Fiddlery har fået monteret disse fine, tunge stofgardiner, som netop er med til at forbedre akustikken og gøre oplevelsen for deres besøgende og kursister bedre.

Mere om akustikforbedring

 

Gardinskinner

Stofgardiner blev monteret på gardinskinnen 5001 fra danske Aluproff. Skinnerne er blevet nedsænkede, idet rør i loftet viste sig at være en udfordring. Dertil er der blevet anvendt en 8 mm loftstøtte, hvilket giver yderligere stabilitet. Tunge stofgardiner vejer meget og kræver stabile gardinskinner for at opnå det optimale resultat. 

botex_erhverv_stofgardiner_akustik_rumdeling_gardiner_gardinskinner

botex_erhverv_stofgardiner_akustik_rumdeling_gardiner_gardinskinner

Book et uforpligtende møde

Døjer du også med dårlig akustik på arbejdspladsen, eller går du med tanker om at skabe flere rum i rummet? Tag en dialog med vores erhvervsafdeling, og bliv klogere på de muligheder, der findes inden for gardiner. Vi sætter os ind i dine ønsker og behov og giver dig den rådgivning, du har brug for. Book et møde i dag – det er gratis og uforpligtende.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up