Øget propduktivitet og fleksibilitet

Stofgardiner og screens til kontorfaciliteter

 

CASE

Virksomhed: Pop2

Lokaler: Kontorer

Produkter: Stofgardiner og Screen rullegardiner

Leverandør: Pagunette og Faber

Leveret af: Botex Aarhus

POP2, Clearhaus og Vibrant

Et ældre erhvervskompleks i Skejby i Aarhus blev i 2021 transformeret fra slidte lokalerne til en vision om at etablere en ny, uformel fintech-klynge i Aarhus N. Stifteren Claus Christensens vision var at skabe inspirerende faciliteter for startups og iværksættere og samle alle under samme tag. Sammen med virksomheden Clearhaus, der er en del af POP2, deler de lokaler med virksomheder som Anyday og Vibrant.

Hvad

Kontorfaciliteterne POP2 havde brug for gardinløsninger til deres kontorer, kantinen samt deres mødelokaler for at bryde med de store vinduespartier.

Hvordan

Botex har monteret lette, semi-transparente stofgardiner samt screen rullegardiner, der både er funktionelle og giver en hyggelig atmosfære.

Hvorfor

Stofgardinerne skærmer af for lyset uden at lukke helt af, hvor screen rullegardiner afhjælper overophedning og forbedrer indeklimaet.

Valg af gardinløsninger ud fra behov og funktion

For POP2 var det afgørende at skabe et godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere i Clearhaus samt for deres lejere, som befinder sig på et areal af 9000 kvadratmeter. Med forskellige lejere var det vigtigt at vælge gardinløsninger, der imødekommer forskellige behov og samtidig harmonere med de nyrenoverede bygninger fra 1970'erne.

Bygningerne har en klassisk retrostil med røde mursten og vinduer omkranset af mørkegrønne nuancer. Stilen blev bevaret under renoveringen, så bygningerne bibeholdte deres charme og fik samme udtryk som almene erhvervsbygninger.

 

botex_erhverv_gardinlængder_stofgardiner_panelgardiner_kontorer_case_kontormiljø_akustik

Screen rullegardiner: Oprethold produktiviteten

Dagslyset var en afgørende faktor, da de skulle træffe et valg af solafskærmning til de store facadevinduer. Medarbejdernes trivsel er i fokus, og det er vigtigt at drage fordel af det naturlige lys. Gode lysforhold bidrager nemlig til at opretholde effektiviteten, forbedre humøret og mindske potentielle negative påvirkninger som blænding, overophedning eller træk.

Valget af indvendige screen rullegardiner var den optimale løsning for at opnå dette. Denne gardintype afskærmer for generende lysrefleksioner fra skærme, samtidig med, at de sikrer en kontrolleret mængde af dagslys. Screen-rullegardinerne findes i forskellige farver og tætheder, og det er muligt at tilpasse dem efter behov. Der blev først monteret en 1:1 prøvemontering for at test og sikre, at resultatet blev optimalt og imødekom alle krav og ønsker.

Kulde og varme påvirker effektiviteten på arbejdspladsen

Den rette solafskærmning kan afhjælpe overophedning og dermed opretholde et optimalt indeklima på kontoret i løbet af en arbejdsdag. Temperaturen spiller en afgørende rolle, da overdreven varme kan medføre døsighed og ubehag for medarbejdere. Solafskærmning kan have en mærkbar effekt ved at reducere de varmestråler, der rammer huden, selvom rumtemperaturen forbliver den samme.

Stofgardiner giver fleksibel afskærmning

Valget af stofgardiner på kontorerne giver en fleksibel afskærmning af glasvæggene i mødelokalerne. Ønsket var et let og transparent tekstil – der ikke ville dominere rummet – samtidig med, at det tillod en vis mængde lys at trænge igennem. For at opnå et moderne og tidløst look blev gardinerne syet med wavebånd, hvilket skaber smukke folder i gardinstoffet.

Efterfølgende blev der monteret gardiner i alle rum med glasvægge hos Clearhaus. Oprindeligt havde de valgt at foliere glasvæggene, men de ansatte gav udtryk for, at rummet føltes for indelukket. Ved at vælge semi-transparent stofgardiner kan de nu selv bestemme, hvornår de ønsker ro og afskærmning.

 

 

Gardinløsninger til kontorer og kantiner

Står din virksomhed med udfordringer i forhold til akustik eller dårligt indeklima grundet store lokaler med mange vinduer? Få sparring om gardinløsninger, som kan hjælpe med de udfordringer, I står overfor. Kontakt os for et møde, og lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up