keyboard_arrow_down

Behagelig lydfordeling på arbejdspladsen

Akustik

Akustikforbedring

Dårlig akustisk er desværre ofte et problem på mange arbejdspladser og i andre sammenhænge hvor mange mennesker er samlet. Moderne arkitektur med åbne kontorlandskaber, højt til loftet og minimalistisk indretning med mange hårde, glatte overflader i beton, gips og glas forstærker ofte lydene i det åbne rum og forårsager problemer med genklang og støj. Dette har resulteret i et øget behovet for effektiv lyddæmpning, og her kan vi hos botex tilbyde forskellige skræddersyede løsninger blandt vores produktudvalg, for en mere blød og behagelig rumklang.

solafskærmning_botex_akustik_lydfordeling_lyddæmpende_gardiner_erhverv

Gardiner som lyddæmpere

En god gardinløsning kan absorbere en del af den overskydende lyd og bidrage til en blød og behagelig lydklang. Ved at bryde hårde, rene overflader med bløde gardiner kan man opnå en virksom støjdæmpende effekt. Akustikforbedrende stofgardiner kan inddeles i to grupper: lyddæmpende- og akustiske gardiner.

  • Lyddæmpende gardiner er tykke gardiner, ofte i uld, som med sin kraftige vævning dæmper lyden.
  • Akustiske gardiner er specialvævede tynde, lette gardiner med målbare akustiske egenskaber, der gør, at de kan reducere lyden betragteligt.

 

 

Acoustic Divider Vario System

Akustiktekstil af Création Baumann
 

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Acoustic Divider Vario System

Vores leverandør Création Baumann tilbyder en gardin, som gør det muligt for virksomheder at dele store kontorer op i mindre zoner og mødelokaler med en lydreducering på op til 23 decibel. Gardinet fungerer som en lydbarriere takket være den innovative NoiseBlocker-teknologi.

Création Baumann leverer funktionelle gardiner til erhverv, som i samarbejde med Lucerne Universitet har udviklet et materiale anvendt i Acoustic Divider Vario-gardinet. Dette materiale opnår en indtil nu uset lydisolering i kun ét lag stof.
 

NoiseBlocker-teknologi

Création Baumann leverer funktionelle gardiner til erhverv, som i samarbejde med Lucerne Universitet har udviklet et gummi-materiale anvendt i Acoustic Divider Vario-gardinet. Med dette gummi-materiale – en teknologi kaldet NoiseBlocker – opnår man en indtil nu uset lydisolering i kun ét lag stof, som kombineres med andre tekstiler for ekstra lydisolering. Création Baumann tilbyder mere end 90 forskellige akustiktekstiler i over 2000 forskellige farvenuancer, så der er rig mulighed for at indrette kontoret med smukke lydisolerende stofgardiner.

Lydisolering med Duette® 

Duette®-gardinet har et dobbeltvæv, der skaber luftlommer imellem plissélagene, hvilket giver en effektiv lydabsorbering i et rummet. Særligt i storkontorer med højt til loftet og problemer med akustikken kan denne gardinløsning være den rette.

  • Vælg Duette®-gardinet for et lettere udtryk uden at gå på kompromis med den lyddæmpende funktion
  • Energisparende funktion – holder på varmen indendørs om vinteren og lukker varmen ude om sommeren
  • Kan tilpasses de fleste vindueskonstruktioner

Læs mere om Duette®

Dock Four stylepads

Indret kontoret med kreative Stylepads fra Dock Four og opnå samtidig væsentlig akustikforbedring.

De smarte Stylepads med tekstiler kan effektivt absorbere støj i et lokale, og samtidig pryde væggene med farver og specifikke motiver og materialer, der fortæller noget om virksomheden. Det unikke ved Dock Four er netop de utal af designmuligheder og funktionelle tilvalg, som er muligt at implantere på pladerne.

Pladerne findes med og uden en akustisk kerne, i et utal af tekstiler, farver, materialer og størrelser. Alt dette gør det muligt at skabe en unik collage, som passer til virksomhedens profil.

Læs mere her

Akustiske Stylepads

Akustiske Stylepads fra Dock Four er med sin akustiske kerne et af de bedste produkter på markedet inden for lyddæmpning. 

For ekstra god lydabsorbering kan en akustisk Stylepad tilvælges, som muliggør et næsten helt resonansfrit rum. Akustikpladerne i akustisk skum har en lydabsorberende bagbeklædning, som er specialdesignet til at afhjælpe rumklang, hvilket sikrer den højeste klasse af lydabsorption.

Lydisolerende løsninger hos botex

Har din virksomhed brug for råd og vejledning? Du kan altid kontakte os for et møde, så vi kan give dig og din arbejdsplads den rette vejledning og rådgivning til løsninger, der kan forbedre jeres akustik.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up