keyboard_arrow_down

sæt rammen om store oplevelser

Kulturinstitutioner

Ekstraordinære rammer for store oplevelser

På kulturinstitutioner – herunder bl.a. museer, biblioteker, teatre og biografer – stilles der ofte særlige krav til det visuelle udtryk. Valget af gardiner er ikke en undtagelse, og ofte optræder gardinløsningen som en integreret del af indretningen, hvad end formålet er en scenetæppe-funktion til teaterforestillingen eller at optræde som en intakt del af kunstudstillingen på museet.

Hos botex har vi et stort videns- og erfaringsgrundlag, der gør, at vi forstår at sætte os ind i de unikke kulturinstitutioners behov for at kombinere både det praktiske element og det visuelle udtryk, så vi sammen opnår den bedste kvalitetsløsning, der sætter rammen om store oplevelser.

solafskærmning_botex

Specialmål og unikke løsninger

Når der skal vælges gardiner til eksempelvis museer, er der ofte behov for at bibeholde det oprindelige udtryk og finde en løsning, der understøtter både stil og æstetik. Med mange besøgende på daglig basis er det udover det visuelle udtryk også vigtigt, at gardinløsningen er holdbar og praktisk.

Hos botex kommer vi altid ud og måler op og finder den unikke løsning på specialmål, der passer til den pågældende lokation. Ligeså vejleder vi til at finde den optimale løsning, der kombinerer æstetik og praktik.

Stofgardiner

solafskærmning_botex

Akustik og indeklima

Kulturinstitutioner er ofte samlingssted for mange mennesker og er samtidig ofte placeret i store bygninger med højt til loftet. Derfor er det utroligt vigtigt at sørge for en god akustik og et behageligt indeklima, der gør det rart at opholde sig i rummet. 

Hos botex tilbyder vi forskellige gardinløsninger, der medvirker til en behagelig akustik. Derudover tilbyder vi løsninger med intelligente gardiner – herunder med flammehæmmende, luftrensende og ekstra akustikforbedrende egenskaber.

Læs mere om akustik

Gardinlængder

Lange, bløde stofgardiner har en støjdæmpende funktion, da tekstilets tykkelse effektivt absorberer lyden ved at bryde de hårde overflader.

STOFGARDINER 

Duette®

En løsning med et DUETTE®-plisségardin består af dobbeltvæv og har med sit hulrum en virksom lydabsorberende effekt.

DUETTE® 

solafskærmning_botex

Gardinløsninger hos botex

Har din arbejdsplads brug for inspiration og rådgivning inden for gardinløsninger til kulturinstitutioner? Du kan altid kontakte os for et møde. Så kan vi sammen finde den rette solafskærmnings- eller akustikløsning, der passer til jeres faciliteter og behov.

Kontakt os her 

solafskærmning_botex

keyboard_arrow_up