Skab rum i rummet

Stofgardiner som rumdelere

 

CASE

Virksomhed: Daarbak Design

Lokaler: Showroom

Produkter: Stofgardiner

Leverandør: Kvadrat

Leveret af: botex Frederikshavn 

Daarbak Design, Aalborg

Daarbak Design, tidligere Mogens Daarbak, leverer alt til arbejdslivet. Nu har virksomheden selv fået leveret en gardinløsning, som fungerer som rumdeler på deres store showroom i Aalborg. Rumdeling kan være med til at inddele store rum i mindre zoner og afdelinger. Se det fine resultat nedenfor.

Hvad

Daarbak Design havde bruge for stofgardiner som rumdelere i deres store showroom med kontorartikler og interiør samt afskærmning.

Hvordan

botex Erhverv har leveret og monteret stofgardiner i mange forskellige designs og materialer for at opnå en variation og en æstetik i rummet.

Hvorfor

Stofgardinerne inddeler det store showroom i små mindre zoner, som dermed viser Daarbaks produkter på forskelligvis. Stofgardiner hjælper også på akustikken i store rum.

Gardiner: Funktionalitet og æstetik 

Hos Daarbak Design arbejdes der på store, åbne arealer. For at få mest muligt ud af de store rum har virksomheden ønsket en løsning, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd.

 

Daarbak Design har fået monteret gardinlængder i deres showroom fra botex Frederikshavn. Gardinløsningen fungerer som rumdeler og samtidig sørger den for, at medarbejderne stadig kan nyde den smukke udsigt.

Skab rum i rummet med stofgardiner

Daarbak Design havde et ønske om at inddele showroomet i zoner for at dele det store showroom op og derigennem skabe rum i rummet. De valgte et gardinstof fra Kvadrat som med sit transparente design skaber en let inddeling i rummet, der stadig gør det muligt at se igennem.

botex_erhverv_kvadrat_gardinlængder_rumopdeling_rumdeling_mogens_Daarbak_kontor_kontormiljø

botex_erhverv_kvadrat_gardinlængder_rumopdeling_rumdeling_mogens_Daarbak_kontor_kontormiljø

Smarte gardinløsninger til kontoret

Står din virksomhed med udfordringer i forhold til akustik, dårligt indeklima eller store rum, som kunne anvendes på en anden måde? Få sparring og grundig vejledning i forhold til gardinløsninger, som kan hjælpe med de udfordringer, I står overfor. Kontakt os endelig for et møde, og lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up