akustikforbedring og hyggelig atmosfære

Panelgardiner til kontorfaciliteter

 

CASE

Virksomhed: Mediehuset I5

Lokaler: Kontorer

Produkter: Panelgardiner

Leverandør: Kvadrat og Stilling

Samarbejdspartner: Daarbak Design

Arkitekt: Mette Fredskilde og Anne kamp 

Leveret af: Botex Aalborg

Mediehuset I5

I samarbejde med arkitektteamet Anne Kamp og Mette Fredskilde har Botex skabt en gennemført gardinløsning med panelgardiner til Mediehuset I5's kontorfaciliteter i Aalborg. Med beliggenhed ved Østre Havn i nærheden af byens centrum huser kontorbygningen Jyske Bank, EY og Det Nordjyske Mediehus.

Hvad

Mediehuset I5 havde brug for gardinløsninger til deres kontorer, kantinen samt deres mødelokaler for at bryde med de store vinduespartier.

Hvordan

Botex har monteret lette, semi-transparente panelgardiner, der ikke kun er funktionelle, men også giver en hyggelig stemning for medarbejdere og gæster.

Hvorfor

Panelgardinerne skærmer af for lyset uden at lukke helt af. Stofgardinerne er ideelle til store vinduespartier, hvor de afhjælper dårlig akustik og forbedrer indeklimaet.

Valg af gardiner

Mediehuet I5 valgte panelgardiner fra Kvadrat – en tidløs klassiker – der virkelig kommer til sin ret i kantinen på 5. etage i Mediehuset I5. Gardinerne skaber en interessant visuel effekt. Resultatet er en æstetisk gardinløsning, der skaber en skøn atmosfære i rummet.

Panelgardiner består af brede stofbaner, som bliver monteret på forskudte skinner. Denne type stofgardin er perfekt til store vinduespartier og brede vinduer. 

 

Arkitekterne Anne og Mette udvalgte farverne på panelgardinerne nøje for at skabe en smuk harmoni med det øvrige interiør. Resultatet er en kombination af elementer, der fuldender det visuelle udtryk og skaber en indbydende atmosfære i kantinen.

botex_erhverv_gardinlængder_stofgardiner_panelgardiner_kontorer_case_kontormiljø_akustik

Udsigt og solafskærmning

Indeklima og akustik

Bygningens imponerende tagetage huser fællesfaciliteter såsom kantine, restaurant, sky lounge og møderum. Mediehuset valgte en gardinløsning med semi-transparent stof, som både kunne afskærme for solen og samtidig give gæster og medarbejdere mulighed for at beundre den flotte udsigt over fjorden, der snor sig gennem byen samt bylivet.

I store rum med store vinduespartier er det en særdeles god løsning, da du ikke kun opnår afskærmning, men også et bedre indeklima i forhold til temperaturer og akustik.

Vi kan også hjælpe din virksomhed, hvis I står overfor akustikproblemer og/eller problemer med indeklimaet.

Kontakt os i dag

Gardinløsninger til kontorer og kantiner

Står din virksomhed med udfordringer i forhold til akustik eller dårligt indeklima grundet store lokaler med mange vinduer? Få sparring om gardinløsninger, som kan hjælpe med de udfordringer, I står overfor. Kontakt os for et møde, og lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up