indretning til bilforhandler med showroom

Stofgardiner til en biludstilling

 

CASE

Virksomhed: Autonorden Bilforhandler

Lokaler: Showroom

Branche: Detail

Produkter: Stofgardiner

Leverandør: Pagunette

Leveret af: botex Hvidovre

 

 

Autonorden i Kastrup

Autonorden hjælper danskere med at finde deres drømmebil samt yder serviceeftersyn fra kompetente, faguddannede bilspecialister. Autonorden kontaktede botex Erhverv med ønske om at skabe et showroom midt i deres biludstilling. Se det fine resultat her.

Hvad

Bilforhandleren Autonorden i Kastrup havde ønske om at skabe et adskilt rum, som kan bruges blandt andet til photoshoots til deres marketingmateriale.

Hvordan

Valget faldt på velourgardiner i en flot grå-lilla nuance, der giver et eksklusivt look. Der blev skabt et showroom i deres eksisterende biludstilling.

Hvorfor

Fordelen ved det smukke velourgardin var at skabe et rum i rummet – et showroom til mangfoldig brug, hvor gardinerne samtidig bidrager til en bedre akustik i rummet.

Stofgardiner til biludstilling

Autonorden Bilforhandler med beliggenhed i Kastrup kontaktede botex Erhverv med et ønske om at skabe en udstilling – et showroom – i deres eksisterende biludstilling. Showroomet skulle være et sted, hvor de kunne tage billeder af bilerne til salgsopstillinger og andet marketingmateriale, og derfor var stofgardiner et oplagt valg. 

Velourgardiner for et eksklusivt look

Autonorden ønskede et eksklusivt look, der harmonerer med omgivelserne i stil og udtryk og de mange forskelligartede bilmodeller samt farver. Løsningen blev et velourgardin fra Pagunette, som blev syet i flotte wavebuer.

Book et uforpligtende møde

Ønsker du også at pifte din biludstilling eller andet showroom, eller går du også med tanke om at skabe flere rum i rummet? Tag en dialog med vores erhvervsafdeling, og bliv klogere på de muligheder der findes inden for gardiner. Vi sætter os ind i dine ønsker og behov og giver dig den rådgivning, du har brug for. Book et møde i dag – det er gratis og uforpligtende.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up