Panelgardiner_trådgardiner_magasin_københavn_botex_erhverv
keyboard_arrow_down

Magasin du nord

Gardiner til butikker og butiksvinduer

 

CASE

Virksomhed: Magasin Du Nord - Kongens Nytorv

Lokaler: Butiksudstilling og butiksvinduer

Produkter: Panelgardiner og trådgardiner

Leveret af: Botex Frederiksberg

Magasin Du Nord i København

Botex Frederiksberg har leveret trådgardiner og panelgardiner til at fremhæve vigtige udstillinger og produkter i butikken ssamt i udstillingsvinduerne. En anderledes måde at anvende gardiner på. Se det fine resultat her.

Hvad

Magasin Du Nord ved Kongens Nytorv ønskede garidnløsninger som en del af butiksindretningen for at fremhæve produkter til kunderne.

Hvordan

Valget faldt på panelgardiner i forskellige nuancer og teksturer samt trådgardiner, som i samspil med stormagasinets produkter, skaber en sjov visuel effekt.

Hvorfor

Gardinvalget spiller en afgørende rolle i butiksindretningen og kan være med til at skabe opmærksomhed samt bidrage til butikkens branding.

Valg af gardiner

Gardinvalget spiller en afgørende rolle i butiksindretningen og kan have stor betydning for at skabe den rette atmosfære og dermed appellere til kunderne. Ved nøje at udvælge farver, mønstre og stoftyper kan gardinerne bidrage til at støtte butikkens branding og skabe den ønskede atmosfære. For eksempel kan tunge, mørke gardiner skabe en intim og eksklusiv fornemmelse i en luksusbutik, mens lette og lyse gardiner kan tilføje en frisk og indbydende stemning i en butik.

Botex Frederiksberg har leveret trådgardiner og panelgardiner, og ved at placere gardinerne strategisk omkring udstillingsområder tiltrækkes opmærksomheden på produkterne, hvilket skaber en visuel effekt, der får produkterne til at fremstå mere iøjnefaldende og tiltalende.

Gardiner fungerer også som dekorative elementer i sig selv og føjer stil og elegance til butiksindretningen og vinduesudstillingerne. Valget af panelgardiner i flotte farver og med enkel tekstur samt trådgardinerne i samspil med diverse produkter skaber en visuel interesse.

Har du brug for gardiner i din butik?

Har din virksomhed brug for rådgivning om kreative og funktionelle løsninger inden for gardiner og solafskærmning til din butiksindretning? Kontakt os for et gratis møde, og vi tager en dialog om dine behov og ønsker. Vi hjælper dig derefter med at finde den rette gardinløsning til din virksomhed eller dit butik.

Kontakt os her

Panelgardiner_trådgardiner_magasin_københavn_botex_erhverv_branding

Trådgardiner og panelgardiner

Trådgardiner er yderst populære til indretning af butikker, restauranter samt offentlige rum i hoteller. De kan bidrage til at bryde de hårde arkitektoniske linjer og skabe en mere indbydende atmosfære. Trådgardiner tilføjer en visuel lethed og kan give rummet et mere behageligt udseende.

Selvom trådgardiner er transparente, kan de stadig skabe en vis grad af privatliv ved at afskærme for indsyn. De er velegnede til let afskærmning uden at blokere helt for udsynet.

Alt i alt kan trådgardiner og panelgardiner føje en sofistikeret og moderne touch til indretningen af et rum som butikslokaler. Samtidig er de funktionelle og æstetiske, hvilket gør dem til en ideel løsning i butiksindretningen hos Magasin Du Nord.

Panelgardiner_trådgardiner_magasin_københavn_botex_erhverv_branding

Panelgardiner_trådgardiner_magasin_københavn_botex_erhverv_branding

keyboard_arrow_up