keyboard_arrow_down

Få styr på rum, udsyn og indkig

Afskærmning

Afskærmning med gardiner

På en arbejdsplads er det utroligt vigtigt at kunne skærme af for forstyrrende gener som blænding fra solens skarpe stråler og indkig udefra. Dette kan forårsage problemer med koncentrationsbesvær og svækket arbejdskvalitet. Samtidig er det essentielt at sikre et godt udsyn med udsigt til omgivelser og dagslys, som kan være med til at øge medarbejdertrivslen.

Det kan også have mærkbare effekter at tænke gardiner ind i lokalernes indretning, hvor de kan være med til at skabe et roligt og behageligt udtryk – eller endda bruges praktisk som en let rumdeler. Hos botex Erhverv er vi eksperter i at udvælge og tilpasse funktionelle gardinløsninger, der giver en optimal afskærmning på arbejdspladsen.

solafskærmning_botex

Lysregulering og solafskærmning

Vidste du, at dagslys fremkalder en kemisk reaktion, der påvirker humør og døgnrytme? Derfor er det vigtigt at sørge for god belysning. Studier viser, at lys, der er optimeret til arbejdsopgaven og hverken blænder eller generer, kan øge produktiviteten med op til 23%.

Med den rigtige gardinløsning fra botex hører blændingsproblemer fortiden til. Vi tilbyder gardinløsninger, der giver en optimal lysregulering – eksempelvis med transparente gardiner eller motoriserede løsninger, der sørger for at regulere afskærmning automatisk efter varme, tid og andre parametre.

Gardiner til erhverv

solafskærmning_botex

Balancér udsyn og indkig

Mange medarbejdere føler, det er ubehageligt at blive ”overvåget” af folk, der går forbi på gaden eller bor overfor. Derudover kan virksomheden have forretningshemmeligheder, der er bedst beskyttet ved en effektiv afskærmning af vinduerne.

Samtidig er det vigtigt at sikre et godt udsyn. Studier viser, at arbejdspladser med udsigt til omgivelser og dagslys kan øge produktiviteten med op til 18%. Hos botex har vi flere løsninger, der specielt tilgodeser en funktionel afskærmning uden at forhindre det gode udsyn. 

solafskærmning_botex

solafskærmning_botex

Gardiner som rumdeler

Gardiner kan også bruges som en praktisk rumdeler, der kan give en fornemmelse af mere plads og skabe en hyggelig atmosfære på eksempelvis det åbne storrumskontor. Som et alternativ til tunge, stationære vægge giver rumdeling med lange gardiner stor fleksibilitet i indretningen, alt imens denne løsning kan hjælpe til at forbedre akustikken og gøre det nemmere at skabe et godt indeklima.

Tilpas gardintypen formålet

Der findes mange forskellige gardinløsninger, når det kommer til rumdeling.​

  • En løsning med tætte stofgardiner i velour er populært, da det giver varme, og med sin bløde tekstur er det meget effektivt til at forbedre akustikken i rummet.

  • En løsning med tynde, gennemsigtige stofgardiner kan være med til at skabe en let og diskret rumdeling, som ikke påvirker belysningen i rummet.
  • En løsning med panel- eller lamelgardiner skaber rumdeling med et enkelt udtryk, og på funktionel vis fylder disse gardintyper meget lidt, når de bliver kørt ud til siden.

Læs mere om vores forskellige gardintyper

De forskellige løsninger kan tilpasses det specifikke miljø og eksempelvis kombineres med buede gardinskinner for den mest optimale rumdeling til jeres arbejdsplads.

Hos botex tilbyder vi specialtilpassede løsninger og står altid klar til at vejlede jer om de forskellige muligheder.

solafskærmning_inspiration_botex

Gardinløsninger hos botex

Har din virksomhed brug for solafskærmning, gardiner eller en akustikløsning? Du kan altid kontakte os for et møde, så vi kan give dig og din arbejdsplads den rette vejledning og rådgivning til blandt andet afskærmning med gardiner.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up