Om botex

botex er en landsdækkende kæde af butikker, der har specialiseret sig i gardiner, solafskærmning og boligtekstiler. Med vores forhandlere fordelt i Danmark og på Færøerne er botex således en del af lokalsamfundet. Vores styrker er kendskabet til og engagementet i lokalsamfundet, og samtidig har vi national dækning og ekspertise.

botex tilbyder gardin- og solafskærmnings­løsninger inden for flere brancher – eksempelvis hotel og restauration, sundhedssektoren, offentlige institutioner, kulturinstitutioner og kontormiljøer.

Vi har gennem 60 år leveret professionelle gardinløsninger til store og små projekter. Vores erfaring og indgående branchekendskab gør os til anerkendte, professionelle leverandører af alt inden for gardiner og solafskærmning. Vi er jeres samarbejdspartner igennem hele processen fra idé til færdig-monteret løsning. For os er det vigtigt altid at kunne tilbyde det produkt, som I har behov for.

Manifest

Hos botex sælger vi mere end gardiner, afskærmning og boligtekstiler. Vi sælger inspiration, trivsel og godt indeklima til private og erhverv. Vi tror på, at du skal kunne mærke markant forskel efter, at vi har været hos dig – større velvære, højere præstationsevne, mere overskud. Det skal kort sagt være en god forretning på alle bundlinjer.

Du kan regne med at få den klogeste og bedste-designede løsning til netop dig, uanset om det er derhjemme eller på arbejdet. Den løsning skaber vi sammen –  du som eksperten på dine behov, og os som specialister i at opfylde dem.

Det er også stoltheden ved at skabe trivsel overalt, hvor man samles, arbejder, hygger sig, slapper i Danmark, der motiverer os til altid at yde det ypperste og være de bedste inden for vores fag.

Kontakt Botex Erhverv

Med mere end 40 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en Botex-forhandler. Vi er din lokale samarbejdspartner til alle erhvervsløsninger, og vi står altid klar med sparring og gode råd.

Kontakt vores erhvervsafdeling her

41

butikker

65

gardinbusser

162

Medarbejdere

keyboard_arrow_up