botex' erhvervsløsninger

botex er en landsdækkende kæde af butikker, der har specialiseret sig i gardiner, solafskærmning og boligtekstiler. Med vores forhandlere fordelt i Danmark og på Færøerne er botex således en del af lokalsamfundet. Vores styrker er kendskabet til og engagementet i lokalsamfundet, og samtidig har vi national dækning og ekspertise.

botex tilbyder gardin- og solafskærmnings­løsninger inden for flere brancher – eksempelvis hotel og restauration, sundhedssektoren, offentlige institutioner, kulturinstitutioner og kontormiljøer.

Vi har gennem 60 år leveret professionelle gardinløsninger til store og små projekter. Vores erfaring og indgående branchekendskab gør os til anerkendte, professionelle leverandører af alt inden for gardiner og solafskærmning. Vi er jeres samarbejdspartner igennem hele processen fra idé til færdig-monteret løsning. For os er det vigtigt altid at kunne tilbyde det produkt, som I har behov for.

Landsdækkende net af dygtige montører

Hos botex bruger vi vores egne montører – alle med stort fokus på godt håndværk, detaljer og kendskab til vores diverse produkter. Med mere end 30 forhandlere og over 50 gardinbusser kørende i hele landet står vi med et stort team af montører, som kan håndtere både små og store projekter i hele landet – samt service og vedligehold med kort varsel.

Kontakt botex erhverv

Med mere end 30 forhandlere over hele landet er du aldrig langt fra en botex-forhandler. Vi er din lokale samarbejdspartner til alle erhvervsløsninger, og vi står altid klar med sparring og gode råd.

Kontakt vores erhvervsafdeling her

32

butikker

55

gardinbusser

148

Medarbejdere

keyboard_arrow_up