keyboard_arrow_down

Sæt rammen for hverdagen

Offentlige Institutioner

Skab et godt hverdagsmiljø 

I offentlige institutioner – herunder blandt andet skoler, børnehaver, plejehjem og kommunale bygninger – er det vigtigt at sætte fokus på miljø og indeklima. Når disse faktorer skal forbedres, er det ikke nødvendigvis ombygninger eller andre større tiltag, som er mest effektive til at forbedre hverdagsmiljøet indendøre. I stedet kan løsninger med tekstiler og gardiner skabe mærkbare effekter og forbedringer, både hvad indeklima og akustik angår, som kan have en vigtig positiv indvirkning på hverdagsmiljøet i omgivelser, hvor mange mennesker har sin daglige gang.

Hos botex er vi specialister i at vejlede offentlige institutioner inden for gardinløsninger, der skaber grobund for et godt miljø med sikkerheden i fokus.

Daginstitutioner og skoler

I daginstitutioner og skoler kan gardiner bidrage til at sikre behagelige rammer, der tager højde for både omgivelser og miljø.

Undersøgelser viser, at børn kan være særligt sårbare over for et dårligt indeklima og et højt støjniveau, hvilket kan have en negativ indvirkning på både koncentrationsevne og søvn. Disse problemer kan heldigvis afhjælpes med en solid gardinløsning, der gør det nemt at regulere faktorer som lysindfald og temperatur, såvel som afhjælper problemer med dårlig akustik.

Børn og børnesikring går hånd i hånd. I henhold til nationale og internationale standarder er botex´ produkter gennemtestet og med børnesikring, hvor dette er nødvendigt.

Indvendig solafskærmning

Kommunale bygninger

Det er væsentligt at sikre optimale rammer i kommunale bygninger, som effektivt kan bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter, bygningerne faciliterer. Det afgørende er, at de medarbejdere og borgere, der opholder sig i rummet, føler sig godt tilpas. Her er særligt fire parametre i fokus:

  • Rumtemperatur

  • Luftkvalitet

  • Akustik

  • Æstetik

Læs om gardiner i kontormiljøer

Styr rumtemperaturen automatisk

Hos botex tilbyder vi automatiserede gardinløsninger, der kan indstilles til at rulle gardinerne for eller fra blandt andet afhængig af faktorer som temperatur og lysindfald. Dette sikrer jævnlig udluftning og er samtidig en energisparende løsning.

Automatisk solafskærmning

solafskærmning_inspiration_botex

Et sundt og sikkert indeklima

I offentlige institutioner kan der være særlige behov, hvad angår sikring af et sundt og sikkert miljø. Vi tilbyder intelligente gardinløsninger, som kan hjælpe med at understøtte disse behov – herunder gardiner som er:

  • Antibakterielle
  • Luftrensende
  • Brandhæmmende

Behagelig akustik

Store rum med meget støj og dårlig akustik skaber ubehag og giver anledning til gener som eksempelvis koncentrationsbesvær.

Indretning med tekstiler som lange stofgardiner, tæpper, puder m.m. giver en effektiv akustikforbedrende virkning samtidig med, at det kan være med til at skabe en flot æstetik.

Læs mere om akustikforbedring

Gardinløsninger hos botex

Har din arbejdsplads brug for inspiration og rådgivning inden for gardinløsninger til offentlige institutioner? Du er altid velkommen til at kontakte os for et møde, så vi sammen kan finde den rette løsning til jeres faciliteter, hvad end behovet er solafskærmning, akustikforbedring eller noget tredje.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up