Skab Privatliv og stemning med stofgardiner

Specialvævede stofgardiner til restaurant

 

CASE

Virksomhed: Restaurant formel-B

Lokaler: Restaurant

Produkter: Stofgardiner

Leveret af: Botex Skive

Leverandør: Kjellerup Væveri & Finn Juhl

Indretningsarkitekt: Søren Vester

Foto: Jonas Buhr, formel-B

Michelin-restauranten formel-B

Formel-B er langt mere end bare en almindelig restaurant. Denne Michelin-restaurant har igennem næsten to årtier udviklet sig til at være en markant spiller i den danske restaurationsbranche. Botex Skive har i samarbejde med den folkekendte indretningsarkitekt Søren Vester – kendt fra blandt andet ”I hus til halsen” – stået for indretningen af restauranten. Se det fine resultat her. 

Hvad

Restaurant formel-B efterspurgte en gardinløsning, der kunne skabe hyggelige rammer for restaurantens gæster samt skærme af for indkig udefra.

Hvordan

Indretningsarkitekten valgte tykke stofgardiner i brunlige nuancer. Det specialvævede gardinstof udtrykker kvalitet, der passer til formel-B-restaurantens standard.

Hvorfor

Stofgardinerne fungerer både som rumdelere i det store rum og giver mulighed for privatliv for gæsternes velvære og den gode oplevelse.

Specialvævet gardinstof

Søren Vester har i samarbejde med Kjellerup Væveri specialvævet det klassiske møbeltekstil fra Finn Juhl til anvendelse som gardinstof. Kjellerup Væveri har en lang tradition for at levere tekstiler af allerhøjeste standard.

Med stor erfaring inden for indretningsdesign har Søren Vester sørget for, at gardinerne passer perfekt til restaurantens stil og koncept. Designet og kvaliteten er med til at skabe en unik oplevelse for gæsterne, der kan nyde deres måltid i ro og mag.

 

 

Alt i alt er stofgardinerne med til at gøre Restaurant formel-B til et eksklusivt og sofistikeret spisested, hvor hver eneste detalje er omhyggeligt gennemtænkt for at skabe en uforglemmelig oplevelse for restaurantens gæster.

Vi kan også hjælpe din restaurant med at skabe et varmt og indbydende univers med gardiner. Book et gratis møde, hvor vi snakker om dine ønsker og udfordringer. 

Kontakt os her

botex_erhverv_gardinlængder_stofgardiner_hotelstemning_restaurant_formelb

botex_erhverv_gardinlængder_stofgardiner_hotelstemning_restaurant_formelb

Gardinløsninger til restauranter

 Oplever du også udfordringer i forhold til akustik, dårligt indeklima eller store rum, som kunne anvendes på en smartere måde i din restaurant? Få sparring og rådgivning i forhold til gardinløsninger, som kan hjælpe med de udfordringer, din virksomhed står med. Kontakt os for et møde, og lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up