indretning til bilforhandler

Stofgardiner til et bilshowroom

 

CASE

Virksomhed: Unico Leasing A/S

Lokaler: Showroom

Branche: Detail

Produkter: Stofgardiner

Leverandør: Pagunette, Gartex & Stilling

Leveret af: botex Vejen

 

 

Unico Leasing A/S i Silkeborg

Eksklusiv VIP-afdeling med luksusbiler

Botex har i samarbejde med indretningsarkitekten Camilla Rudnicki leveret gardinerne til Unicos nye erhvervslokaler i Silkeborg, som tidligere husede Idèmøbler. Efter en gennemgribende renovering, flyttede Unico ind i det nye showroom med deres store udvalg af luksusbiler.

Hvad

Leasingselskabet Unico Leasing A/S i Silkeborg havde ønske om at skabe små zoner i deres nyistandsatte showroom med luksusbiler.

Hvordan

Valget faldt på semi-transparente og tætte stofgardiner, der giver et eksklusivt look. De semi-transparente gardiner midt i rummet gør, at bilerne stadig er i fokus.

Hvorfor

Fordelen ved de smukke gardiner er at skabe flere rum i showroomet. Her bidrager gardinerne også til en bedre akustik i rummet.

Stofgardiner til biludstilling

I det store bilshowroom monterede Botex Erhverv stofgardiner for at inddele rummet i mindre zoner. For at sikre et ensartet udtryk blev gardinskinnerne nedsænket fra loftet med loftstøtter, så gardinerne hænger i samme højde. Gardinskinnerne er fra danske Stilling A/S, som er specialister i gardintilbehør som eksempelvis gardinskinner og -stænger.

Nedsænkning af gardinskinner sker ofte, når der er rør, bjælker eller andet, som forhindrer gardinmontøren i at montere skinnen direkte i loftet. Der blev valgt et let transparant gardin fra Gartex. Letheden i gardinet gør det muligt at have det fulde overblik i det store showroom og samtidig sørger de for, at luksusbilerne er i fuld fokus.

Book et uforpligtende møde

Ønsker du også at pifte din biludstilling eller andet showroom? Tag en dialog med vores erhvervsafdeling, og bliv klogere på de muligheder der findes inden for gardiner. Book et møde i dag – det er gratis og uforpligtende.

Kontakt os her 

Casen Autonorden 

Læs også vores case 'Autonorden', hvis du ønsker mere inspiration til dit bilshowroom. Her er skabt en lignende gardinløsning, hvor store rum bliver opdelt i mindre zoner. Du kan også gå til alle cases her.

Gå til casen her 

keyboard_arrow_up