solafskærmning

Lamelgardiner til kontorer og møderum

 

CASE

Virksomhed: DanBred 

Lokaler: Kontorer og møderum

Leverandør: Faber

Produkt: Lamelgardiner

Leveret af: botex Ballerup

DanBred

DanBred havde behov for at skærme af for solen og varmen i deres nyindflyttede lokaler. Løsningen blev lamelgardiner i forskellige bredder og farver. Se det fine resultat nedenfor.

Behov og ønsker

DanBred havde et ønske om at indrette deres nye kontorer og mødelokaler med lamelgardiner. Behovet var både at skærme af for solen og varmen i rummene for et bedre indeklima samt skærme af ind til møderummene.

 

Stil og udtryk

For at holde den samme stil på tværs af lokalerne, valgte DanBred i samråd med botex' erhvervskonsulent fra Ballerup at anvende lamelgardiner til både mødelokalerne og vinduerne generelt på kontoret. Dette giver et mere ensartet udtryk.

 

Smalle lameller

Vinduerne på kontoret har smalle vindueskarme. Derfor blev DanBred vejledt til at vælge smalle lameller med en bredde på 89 mm. Standardmålene for lameller er som regel 90 mm, men fås også i målene 63 mm og op til 127 mm. Men med smalle vindueskarme opnår DanBred et smukkere resultat ved at gå med de smalle lameller.

 

Brede lameller

Når det kom til mødelokalerne, var hovedformålet at skærme af for resten af kontoret og tydeliggøre et sceneskift. Derfor er der ikke blot valgt en anden farve - nemlig sort - men valget er også faldet på de brede lameller på 127 mm. Effekten af de brede lameller og den sorte farve skaber en flot dynamik mellem kontorer og mødelokaler.

Nem og hurtig betjening

Med det danske vejr er der ofte behov for at trække for og fra flere gange om dagen. Derfor var det vigtigt, at lamelgardinerne skulle være nemme og hurtige at betjene. Valget faldt derfor på snore og kæde.

Splitparkering for symmetri

Flere steder har man valgt at anvende lameller med en såkaldt splitparkering. Splitparkering betyder, at lamellerne kan køre til hver deres side. Dermed undgår man uligevægt i den ene ende af vinduet, hvilket giver en bedre symmetri. Denne løsning kan dog kun anvendes med kæde eller snoretræk.

Lamelgardiner til kontoret

Står din virksomhed med udfordringer i forhold til dårligt indeklima eller store rum, som kunne anvendes på en smartere måde? Kontakt os for et møde, og lad os tage en dialog om jeres behov og ønsker. Du får sparring og grundig rådgivning om gardinløsninger, som kan hjælpe med de udfordringer, din virksomhed står overfor 

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up