Stemning på restauranten med stofgardiner

 

Stemning på restauranten med stofgardiner

En forvandling fra stort lokale til små rum i rummet

CASE

Virksomhed: Panorama Mad & Vin, Silkeborg

Lokaler: Restaurant

Produkter: Stofgardiner

Leveret af: botex Herning i samarbejde med indretningsarkitekt Camilla Rudnicki

Panorama Mad & Vin

Hyggelige Restaurant Panorama Mad & Vin beliggende midt i Silkeborg eftersøgte en gardinløsning, der ville løse akustikproblemer og skabe masser af hygge og stemning for deres kunder.

"Vi ville gerne skabe små rum i rummet – hyggeområder, der blev delt op af både tætte og luftige lystransmitterende gardiner."

Jesper Panorama Pedersen, Indehaver

Læs mere om stofgardiner

Farvel til dårlig akustik

Til glæde for restaurantens mange kunder skulle gardinløsningen bidrage til at skabe den helt rette stemning og atmosfære. Men der var også et stort ønske fra Panoramas side om, at gardinerne skulle hjælpe med at komme akustikproblemer til livs.

Akustikforbedring

"Akustikproblemer skulle løses med bl.a. gardinerne. Vi fik også lavet vægpaneler flere steder. Vi er imponeret over, at det er lykkedes så godt med akustikken i et ellers meget stort rum."

Jesper Panorama Pedersen, Indehaver

Fokus på detaljen

Gardinvalget og dets samspil med det øvrige interiør var på intet tidspunkt tilfældigt. Stilen var nemlig lagt på forhånd af indretningsarkitekt Camilla Rudnicki i samarbejde med restauranten og botex Herning.

Gardiner til hotel og restauration

"Vores kunder roser på daglig basis den specielle stemning, der er her, ikke mindst pga. gardinerne."

Camilla Panorama Højlund, Indehaver

I forhold til gardinmontagen fortæller Panorama, at de først og fremmest ønskede at handle lokalt, og det var vigtigt for dem, at gardinmontøren kom med en professionel vinkel.

"Ud af de tre, vi talte med, valgte vi botex Herning, fordi de virkede professionelle og kom med den mest overbevisende løsning. Der var også et behov for at leveringen kunne ske ret hurtigt, og dette kunne botex Herning også matche."

Jesper Panorama Pedersen, Indehaver

Om den samlede gardinløsning fra botex og dialogen omkring gardiner til deres lokaler, udtaler indehaverne Camilla og Jesper:

"Alt forløb helt som planlagt. Også tidsplanen. Det var en fornøjelse at samarbejde med botex. Vi er simpelthen så glade og tilfredse for denne løsning."

Camilla og Jesper Panorama, Indehavere

Bliv inspireret på arbejdspladsen

Har din virksomhed brug for inspiration til effektive løsninger inden for solafskærmning, gardiner eller akustik? Vores gardinbus er altid på farten og fyldt af lækre vareprøver, så kontakt os endelig for et møde, og lad os bringe inspirationen til jer.

Kontakt os her 

keyboard_arrow_up